Chayenne
Krémmániás adás-vétel
18 ELADÓ KRÉM
12 VÉLEMÉNY
Bourjois Volume Glamour Push Up Effect Szempillaspirál
2019. május 19.Egyet értek odrey-val. Én sem értem a negatív véleményeket. Nekem EZ A SZEMPILLASPIRÁL! Most már másfél éve. Olyan gyönyörű dús hosszú szempillákat csinál, hogy csak na. A szempilláim végei el vannak vékonyodva és szinte nem is látszanak. Ezzel a csodával pillanatok alatt pikk-pakk akkora szempillát tudok varázsolni. Könnyű és gyors a használata, nem kenődik el (igaz erre már kifejlesztettem egy nekem működő technikát), én pont az ilyen típusú ecsetet szeretem, ami neki van. Nekem nagyon bevált. Csillagos 5!
Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint Healthy Glow SPF23 / PA+++
2019. március 27.
Szia Lulufej,
Én ma találkoztam vele, a Douglasban ajánlotta az eladó, pedig én concealer-t kerestem. Nagyon meggyőző volt, ahogy rám tette, de sajnos mintát nem volt hajlandó adni. Te hol kaptál, ha meg szabad kérdezni? Azért 10 e Ft-ot nem adnék ki úgy, hogy nem próbáltam ki, nem láttam napfénynél és nem volt rajtam egész nap. Köszi a választ
Heimish All Clean Balm
IImádom ezt a balzsamos lemosót. Pici illata van, de nekem inkább kellemes, mint zavaró. Alapozót, fényvédőt és szemsminket is nagyon könnyedén leszedi, és az amúgy mindenre érzékeny és bepirosodó, könnyedző szememnél sem tapasztalható semmi irritáció. Nem használok vízálló spirált, így azzal is könnyen elbánik. Nekem semmi más nem szedi le ilyen könnyen és gyorsan a cuccot az arcomról, szememről, mint a balzsamos lemosók, és az én vízhiányos érzékeny bőröm utána selymes, bársonyos és élettel teli lesz.