KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Connie13

adatok

610 pontRegisztráció dátuma: 2017. július 5.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

610 pontRegisztráció dátuma: 2017. július 5.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

22 VÉLEMÉNY

Alverde Szempillanövesztő Szérum

Alverde Szempillanövesztő Szérum
2019. szeptember 3.

Megelőlegezem neki az ötöst.
Sajnos borzasztó türelmetlen vagyok az állítólagos csodaszerekkel, krémekkel... így ha nem is azonnal, de minimum másnap reggelre szeretnék tapasztalni lenyűgöző hatást! 😆
Igaz nem egy éjszaka alatt, hanem pontosan 6 nap alatt észrevehető a különbség! Másik szérum használata után fél évvel állt vissza az eredeti siralmas pillaállapot, de valahogy nem rendeltem újra nem is tudom miért... hát gyorsan szereztem ezt, maj’meglàtjuk alapon... naponta többször használom, 3-4 alkalommal, ha arra járok és eszembe jut, akkor felkenem, ha lenne irritació, derüljön ki mihamarabb. Nem volt.
Magában használom, csak a pillak tövében kenve, igazán làtványos a változás, főleg kispirálozva. Spirált nem váltottam most, szóval egyértelmű, hogy neki köszönhető. Remélem ezt a szintet hozza hosszú távon is, akkor jó sokáig barátok leszünk!

Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara

Chanel Le Volume Révolution De Chanel Mascara
2019. február 5.

Hogy jár a lány, ha nem a férjével vesz szempillaspirált... a férj mint egy belső hang, halkan súgja a fülembe, hogy ne kísérletezz, ne az árat nézd! Azt vedd, ami biztos jó... Aha, persze. Nem volt a hang, ami súgott volna, elcsábultam. Ez egy hónapja volt. Csodálatos 3 hetet töltöttünk együtt. Úgy működött, mint álmaimban. Kb 3 perc alatt hosszú, ívelt, dús... Büszke voltam magamra! Aztán nagyjából három hét után megváltozott valami. Nem tudtam szépen felvinni, mintha apró gyöngyök lettek volna a pillámra felfűzve, a golyók között pedig semmi festék nem tapadt meg. Több réteggel tovább romlott a helyzet, néhány óra múlva pedig az összes fekete darabka az arcomon volt már, mèg a szám körül is. Higitani próbáltam, tisztitottam a kefét, az összkép vállalhatóbb lett, de a potyogás fokozódott. Azért az a luxuson is messze túlmutat, hogy 3 hétre vegyek egy spirált tizenezrekért. Kellett vennem másik spirált, mert használhatatlan lett. A férjemet magammal vittem.

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer Enriched Cream

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer Enriched Cream
2019. február 5.

Nagy reményeket fűztem hozzá. Hónapok óta kitartóan használom, de őszintén az ég világon semmi különbséget nem tapasztaltam. Azért nem 1*, mert a krém állagát szeretem, jó érzés használni, de tényleg ennyi.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.