creammaniac
5 ELADÓ KRÉM
202 VÉLEMÉNY
Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF30+
2022. augusztus 3.
Sajnos én is úgy jártam, mint a korábbi véleményezők.... Az SPF50-eset sehol sem tudtam beszerezni, így megvettem ezt. A gyógyszertárban állították, hogy teljesen ugyanaz, csak 30-as fényvédelemmel. Gondoltam munkába oké lesz.
Felkenéskor ért a kellemetlen meglepetés, nem lehet rendesen felvinni, mert darabokban jön le az arcomról. Sminkelni is iszonyú nehéz rá, kukacosodik, mint a fene. Megpróbálom elhasználni, mert nem olcsó, de senkinek sem ajánlom.
OGX Biotin & Collagen Conditioner
2022. június 14.
Sokáig a kívánságlistámon volt ez a termékcsalád, végül szerencsére csak a balzsamot vettem meg, a sampont nem. Az illata nagyon finom, édes, nemcsak a csomagolás, hanem maga a termék is lila. :) Amire vettem, hogy puhítsa a hajvégeimet, könnyen ki tudjam fésülni mosás után a hajam, na arra nem jó. Nem igazán érzem semmi hatását, egyedül az illata jó, ahogy említettem, megmarad szárítás után is a hajban.
Ami számomra még nagyon bosszantó, hogy olyan merev a flakon, alig bírom kiszedni belőle a balzsamot, küszködök vele minden alkalommal.
Összességében azt mondhatom, nekem az OGX termékek nem váltak be.
30 KRÉM
2 MÁRKA
2 ÖSSZETEVŐ
Bükfürdői Termál Kristály Fürdősó
Nagyon szeretem ezt a fürdősót, jól feloldódik a vízben, kellemes illatú, nagyon puha lesz tőle a bőröm. Egy tasakot több részletben használok fel, ha komoly fájdalmaim lennének, biztosan beleborítanám az egészet a kádba. :))
Furcsa módon engem nem emlékeztet Bükfürdőre, a gyógyvíznél finomabb az illata. :)
Télen-nyáron jól esik a használata.