csokibeka
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
251 VÉLEMÉNY
Garnier Intensive 7 Days Regeneráló Testápoló Tej
2018. október 28.Az igaz, hogy könnyed állagú és gyorsan beszívódik, de a hidratálása nekem még nyáron is csak éppen, hogy elég napi kenegetéssel. Most ősszel már kevés, az illata is kellemetlen.
L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Selymes Olaj A Krémben
2018. október 28.Nedvesen és szárazon is jól hidratálja a hajam, bár kell neki idő, amíg beszívódik ezért általában ritkán használom. Jó és nagyon tartós illata van, bár nekem ez már sok.
Naava Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápoló
Tesztelésre kaptam a terméket, most fogyott el a flakon, pedig naponta 2x használtam, főleg hasra és lábszárra. Jelenleg a 38.hetet taposom. Brutál jól hidratálta a hasam, ami alapból iszonyatosan viszketett és húzódott a fűtésszezon és a hatalmas növekedés miatt. Jelentem olyan brutál jól teljesített, hogy 1db csíkom sincs (kopp-kopp) pedig 20kg jött fel eddig. :) Imádom ezért.
Kellemes visszafogott illata van és a testessége ellenére nagyon hamar beszívódik. Ezért is használtam végig ezt hiába volt itthon kétféle olajom is, ahhoz nem volt türelmem minden nap megvárni, míg felöltözhetek. Egyedül, ami nem tetszett az a kiszerelése, ugyanis hiába adagolható szépen az elején, a második feléért már rendesen meg kellett küzdeni, mert nehezen nyomható ki ebből a flakonból. Engem 100%osan meggyőzött a hatása, biztzos, hogy újraveszem jövő télen és a következő babánál.