CzFru
Korcsoport: | 25-34 |
320 VÉLEMÉNY
Sun Ozon Sport Anti Sand Napvédő Spray F50
2022. június 7.
A munkahelyemre vettem az udvarra. Iszonyatosan fénylik, múltkor otthon is ezzel fújtam be magam indulás előtt, a párom meg is kérdezte, hogy miért csillog a fejem? :D
Olajos hatása van, érezni, hogy az ember bőrén van, de nem kellemetlen. Nem pattogok ki tőle, nem bántja a bőröm. Véd a naptól, nem égek le vele. De inkább strandra vagy kirándulásra ajánlanám nem pedig hétköznapokra.
Lush American Cream Hajkondicionáló
2022. június 2.
Nagyon régóta használom a szilárd változatát, amit nagyon szeretek, de lassan lehet vele dolgozni, így gyakran lustaságból vagy sietségből kihagyom. Ezért is vettem egy flakonosat.
Nagyon finom illata van, amit imádok, és könnyen használható. A hatása szuper, az én hajam imádja: puha, fényes és egyenesebb tőle. Ha esetleg a hajtövekre is kerül, nálam akkor sem zsírosít.
Nem kell sok belőle (bár én nem sajnálom), mivel könnyen eldolgozható.
Az illata is kb 1-2 napig enyhén érezhető a hajon.
Drága...határozottan, de ez egy ilyen márka.
Nesti Dante Il Frutteto Black Cherry & Red Berries Szappan
Isteni valódi cseresznye illata van (nem az az émelyítő aromaillat). Majdnem egy évig szekrenyben tároltam a ruhák között és még mindig terjeng az illata a régi helyen.
Fürödni egy élmény vele: krémes és sűrű habot képez, jól tisztít és nem szárít, sőt pihe-puha az érzékeny száraz bőröm, amióta ezzel fürdök.
A nesti dante a legjobb szappanmárka..lehet, hogy nem a legzöldebb, de a minősége verhetetlen.
Nem olcsó, de rengeteg ideig elég ez az óriási szappan. Bár ez most annyira kedvenc lett, hogy eléggé pazarlósan használom. :)