diesel22
Krémmániás adás-vétel
231 VÉLEMÉNY
Jean Paul GaultierClassique Essence De Parfum
2016. november 27.
Müllerben már kapható. Az üvege nagyon "éles", robosztus, már-már maszkulin. Amennyiben nem tudnám, hogy női parfüm, az üvege után tuti azt hinném, hogy pasiknak szánták. (Élőben abszolút nem olyan az üveg, mint a képeken).
Az illat maga nem rossz: hozza az alapillat jellegzetességeit, de ebben a n.virág a leginkább domináns az összes jegy közül, már-már a narancsot is lehet benne érezni, nem csak a virágát. A gyömbértől friss lesz, a tejszínhabtól pedig édes. Véleményem szerint ez a 3 jegy érezhető ki belőle. A narancsvirág+tejszínhab miatt tökéletes téli parfüm, ugyanakkor a narancsvirág+gyömbér miatt tökéletes nyárra is. Nagyon univerzális, sokoldalú parfümnek gondolom, ritka a négyévszakos parfüm, de ez mindenképpen az. Érdemes vele próbát tenni.
Guerlain La Petite Robe Noire EDT
2016. november 15.Mintám van belőle, korábban nem vitt rá a lélek, hogy tesztelgessem. Múltkor magamra fújtam, hátőőőő.... Totál jellegtelen illat. Egy illékony semmi!
Guerlain La Petite Robe Noire Ma Robe Sous le Vent EDP Intense 2016
Néhány ml-s mintát kaptam belőle, tegnap este felfújtam, de nem ájultam el tőle, főleg annyi pénzért, amennyibe ez kerül.
Nem csak a vattacukor miatt, de szerintem inkább lehetne egy Pink Sugar flanker, mint egy Petite Robe Noir flanker.