dizabella01

adatok

7350 pont

Regisztráció dátuma: 2015. január 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

7350 pont

Regisztráció dátuma: 2015. január 7.
Bőrtípus: Kombinált

353 VÉLEMÉNY

Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50

Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50
2023. május 14.

Óriási reményeket fűztem hozzá, de sajnos csalódtam benne. Minimális mennyiséget is felvíve zsíros, olajos, fényes marad tőle a bőröm és ragacsos. Olyan, mintha a LRP cicaplast balzsamját kentem volna magamra.

Update: rájöttem miért szeretik annyian ezt a fényvédőt. Ha minimális mennyiséget kenek fel (1 borsónyit), teljesen el tudom kenni az arcomon mivel vizes állagú lesz és írtó jól terül, a végeredmény tényleg jó. Viszont a kellő mennyiséghez közeli adag (2-3 ujjnyi) zsírosbödön hatású. Szóval a többség nem használ messze sem elegendő mennyiséget :-(. Így viszont nem nyerő.
Tretinoin krémet használok, így nekem fontos a valódi védelem, nem hidratáló krémként szeretném használni.

Balea Beauty Expert Liquid Peeling 2% BHA

Balea Beauty Expert Liquid Peeling 2% BHA
2023. május 6.

Sajnos a zsíros állaga miatt számomra használhatatlan. Próbáltam arcra, testre, nem jött be. A zsíros réteg egy katasztrófa, csak a ruha szívja be vagy beleragad a hajam. Pénzkidobás volt.

Elyn's Lab All-In Extra Könnyed Hidratáló és Bőrnyugtató Arckrémgél

Elyn's Lab All-In Extra Könnyed Hidratáló és Bőrnyugtató Arckrémgél
2023. március 12.

Nagyon szeretem ezt a krémet. Csak éjszakára használom. Hidratál, feltölti a bőrt, nyugtat és kellemes textúrájú. Nem szívódik fel maradéktalanul, a bőr kicsit ragacsos marad viszont táplált és nedvességgel telített lesz. A La Roche Posay cicaplast balzsamot váltottam fel erre.
Zsíros bírom van, pattanásos hajlamú. Tretinoinos krémet használok hetente 2-3x, és ezt a krémet kenem föléje. Nagyon jól táplálja az igénybe vett bőrt, segít a védőréteg helyreállításában és nagyon jó, hasznos összetevői vannak. Biztos újra fogom venni!

22 ÖSSZETEVŐ