dorakrem
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Korcsoport: | 45-54 |
79 VÉLEMÉNY
Soliteint Bőrfinomító Arcradír Normál Bőrre
2020. január 5.Ma használtam először. Az illata nagyon kellemes, viszont véleményem szerint kevés a szemcse benne. Én egy radírozószivaccsal együtt használtam, anélkül kevés lett volna. Így tette amit kell. Ár érték arányban talán elfogadható. A márkának van sokkal jobb minőségű terméke is.
Isana Hair Professional Hidratáló Sampon
2020. január 5.Általam gyakran használt márka képviselője. Hatását tekintve nem éreztem extra javulást a hajam szárazságán, ugyanakkor ár -érték arányban nem rossz. A gyártó általi sorozatban van jobb hatásfokkal rendelkező termék, de nem bánom, hogy kipróbáltam.
4 KRÉM
1 MÁRKA
Palette Intensive Color Creme Hajfesték
A Loreal Majirel-ről tértem át , mert azt már lassan nem lehet megfizetni, ugyanakkor pedig egyre kevésbé fedte be a a hajamat. Nagyon féltem ettől a hajfestéktől, de őszintén mondhatom, hogy nagyon bevált. Az N7 árnyalatot használom, és viszonylag tartós és ami talán fontosabb sokkal erőteljesebben fogja be az ősz szálakat. Ár érték arányban verhetetlen, mert tőfestét szoktam csinálni, arra pedig egy fél tubus is elég, ráadásul szimpatikus a kiszerelés, hogy van benne még egy ápoló is. Én elégedett vagyok vele.