Dori14
Korcsoport: | 18-24 |
Krémmániás adás-vétel
47 VÉLEMÉNY
Eucerin Sun Oil Control Dry Touch Napozó Testre SPF50+
2022. május 29.Egyelőre nagyon bejövős! 200 ml-t akciósan 4000Ft-ért vettem. Olyan fényvédőt kerestem arcra, ami nagy kiszerelésű, nem horror áron van, nem fényes, nem hagy fehér réteget és SPF50-es. Ez a fényvédő mindet kipipálta! Nagyon könnyen becuppan, enyhe egészséges bőrfényt ad (a poros kinézetű, szárító matt hatást nem szeretem). Újraapplikálni is kényelmes, nem kezdett el peregni, mint néhány másik fényvédő esetében. Azoknak főleg ajánlom, akik sajnálnak kiadni 3-5-8 ezer forintot 30-50 ml mennyiségekért. Ha ezeket beszoroznánk 200ml-re, 15-20 ezer Ft felett járunk, ami szerintem rohadt drága, tekintve, hogy egy olyan termékről beszélünk, amit mindennap (többször) is felken az ember. Az meg a másik, hogy egy 30ml-s kiszerelés (khmm Revox..) elfogy nyáron kb. 2-3 hét alatt, és ezzel mennyi szemetet termelünk már?
Bioderma Photoderm Max Aquafluide SPF50+/UVA24
2022. május 25.Én is tesztert használtam, de nem igazán jött be. Megfelelő mennyiségben felkenve nagyon fényes, egyáltalán nem matt hatású, mint ahogy írja. Pedig nincsen zsíros bőröm. Elsőre felkenve eléggé white cast-ot hagy, de egy 15-30 perc után már igazodik a bőrszínemhez és eltűnik a hullafehérség. Hozzáteszem nagyon világos bőröm van, így aki kicsit barnább annak lehet, hogy megmarad a fehér réteg. Ami még nem tetszik, hogy közelről nézve látszik a bőrön, apró fehér darabokban hajlamos megülni a hajlatokban vagy az arc pihéin.
68 KRÉM
2 MÁRKA
1 ÖSSZETEVŐ
Holika Holika Make Up Sun Cream SPF50+ / PA+++
Woow még elég friss az élmény, de szerintem ez nagyon jó lesz! Referenciának: világos bőröm van, T-zónában fényesedésre hajlamos. Ez egy tone up krém, tehát pár dologra jobban oda kell figyelni, mint egy sima fényvédő esetén. A titok, hogy ne gésa legyen az eredmény száraz, hámló részekkel: elő kell hidratálni + vékony rétegben kell finoman rátapogatni az arcra, az arc közepétől kifelé haladva. A szemöldök és hajvonal környékén különösen vigyázzunk a mennyiséggel. Viszont tudjuk, hogy fényvédővel nem spórolunk, mert akkor nagyon nem az előírt spf 50-et fogunk kapni. Így én úgy próbáltam ki először, hogy a megszokott A'pieu fényvédőm fölé kentem, így biztosan megvan a kellő fényvédelem is.
Az eredmény:
- egységes, ragyogó, világosabb arcbőr, apró bőrhibák esetén alapozóra/korrektorra sincs szükség
- önmagában matt hatás, de dewy fényvédőre applikálva szép bőrfényt ad
Tesztelem még majd a hőségben is, hogy tartja-e a matt hatást T-zónában!