Enne
Korcsoport: | 25-34 |
383 VÉLEMÉNY
Alverde Merry & Bright Kézkrém Bio Mandulakivonattal
2022. május 18.
Finom, natúr illata van, ez volt az első, amit elhasználtam a karácsonyi csomagból, aminek a dobozát mellesleg megtartottam karácsonyi dekorációnak.
Tetszik a tubus mérete és a pattintós kupak. Szerettem magamnál hordani télen, jól hidratálta a kezeimet akkor is, amikor úton voltam.
Alverde Merry & Bright Kézkrém Bio Cseresznyekivonattal
2022. május 18.Jó kis kézkrém, praktikus méretben. Enyhén gyümölcsös, natúr illata van, kora tavasztól használtam mostanáig, megfelelően hidratál. A mérete mellett tetszik benne, hogy pattintós a kupakja, így mindenhová magammal tudtam vinni a táskámban.
34 KRÉM
12 ÖSSZETEVŐ
Avon Naturals Aloha Monoi Testápoló
Most nagyon kellett egy kis trópusi hangulat a lelkemnek, így rendeltem a testápolóból és a tusfürdőből is. Ezt már a külsővel elérték nálam. Korábban a testradír volt meg, de volt valami furcsa az illatában, egy kis műanyag mellékzönge, ami egy kicsit zavart benne. Nos, ennek a terméknek is megvan ez a jellege, de ugyanúgy hozza a trópusi hangulatot is. Nekem legalábbis elég. Könnyű állagú testápoló, nyárra való darab. Még nem teszteltem kánikulában, leolvad-e rólam, mint a korábbi ilyen márkájú avonos testápolók. Addig négyes.