Ennie86
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
884 VÉLEMÉNY
Nagyon jól mattít. Az illata is kellemes. Nekem bevált. :)
Bondi Sands 1 Hour Express Önbarnító Hab
2023. május 5.Tesztelésre kaptam, ami egy költözés miatt el is keveredett. Tegnap viszont eljött a napja a kipróbálásnak. :) Wow és wow! Kicsit fura volt a színe amikor felkentem a kesztyűjével, ami nagyon puha. :) Előtte radíroztam egy alaposat teljes testen. Kb zöld, moszatszínű a hab amit fel kell kenni. Bátor voltam, szóval tokától-bokáig átmentem magamon. Iszonyat kényelmetlen így kivárni a hatóidőt, szóval csak 40 percet adtam neki. A bőröm hullafehér alapból. Reggel jött a csoda (és a sült csirke szag). Iszonyatosan szép, bronzos lett a bőröm. Nem foltos, nem narancssárga. Kíváncsi vagyok az 1 órás időtartamra, így majd update-elek. :)
12 smink
142 KRÉM
3 ÖSSZETEVŐ
schülke Octenicare Bőrregeneráló Krém
Tesztelésre kaptam én is, amiért nagyon hálás vagyok! :) Először nem igazán tudtam hova tenni. Elég 'vaskos' krém, szinte illatmentes. Aztán sorba jöttek az elkapart csípések, szőrtüszők, seborrheás arc/fejbőr, pattanás utáni nyomok. Mindenhol nagyon jól teljesített. :) Nekem nem szívódik be olyan hamar, de ez egyáltalán nem zavar. Picike mennyiség kell belőle. :) Hamar hámosít.