eo
Krémmániás eladó: 2 eladás |
Megnézem |
363 VÉLEMÉNY
Equilibra Arckrém Aloe Verával
2017. október 6.Szuper kis arckrém ez, nagyon örülök, hogy rátaláltam - a márka sminklemosó kendőjének köszönhetően. Alig hittem a szememnek, hogy az első helyen nem víz, hanem aloe vera áll! Ilyen arckrémmel még nem találkoztam. Azért csodaszernek nem mondanám, de nem áll tőle távol, nagyon korrekt módon rendben tartja a bőrömet. Elsősorban nyáron ideális, most, hogy kezd beköszönteni a hidegebb idő, az arcom szárazabb részeinek azért kevés, így néha rásegítek ezeken a területeken egy-egy gazdagabb krémmel és/vagy szérummal. Normál vagy akár zsíros bőrre viszont szerintem remek választás lehet, de mondom, egyébként szárazra is, csak akkor kell(het) még némi plusz hidratálás. Ez a márka meg valami csoda, biztos, hogy ki fogom próbálni az Equilibra többi termékét is.
Equilibra Aloe Sminklemosó Kendő
2017. július 9.Meglepően szuper sminklemosó kendő, mostanában ez nálam az abszolút favorit. Kicsit sem csíp, megfelelően nedves, hatékonyan szedi le a sminket, és kifejezetten jó érzés használni, az összetevők pedig elég korrektek.
109 KRÉM
3 MÁRKA
10 ÖSSZETEVŐ
Alverde Körpermilch Kakaobutter Hibiskus
Illata isteni, állaga ideális, összetevői korrektek, hatása átlagos.