KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

eperjeske

adatok

6455 pontRegisztráció dátuma: 2012. április 27.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54

6455 pontRegisztráció dátuma: 2012. április 27.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54

245 VÉLEMÉNY

Himalaya Herbals Kakaóvajas Intenzív Hidratáló Ajakbalzsam

Himalaya Herbals Kakaóvajas Intenzív Hidratáló Ajakbalzsam
2022. június 21.

Többnapos kirándulásra mentünk, és a megszokott ajakápoló itthon maradt. A nagy melegben viszont elkezdett az ajkam hámlani, emiatt többet nyaltam, ettől a helyzet még rosszabb lett. Gyorsan bementem hát egy drogériába, venni valamit gyorssegélyként. Nem volt túl nagy a választék, az is többségében Carmex, amelynek az összetétele - a nagy agyondicsérés ellenére – számomra nem megnyugtató, ezért hát vettem egy ilyet. Olyan hőség volt, hogy kenhetőre olvadt a stift, ezzel nem volt gond. De a hatása!? Ha két percenként kentem volna, akkor talán... Gyakorlatilag semmit sem ér! Még azt a csekély összeget sem, amibe került!

Olivia Teafa Illóolaj

Olivia Teafa Illóolaj
2022. június 13.

Sosem használtam még teafaolajat, ám az enyhe, mégis idegesítő rozáceám miatt kipróbáltam. És láss csodát: Az orromon rondálkodó apró piros, pattanásszerű kiütések egyetlen teafaolajos kezeléstől megadták magukat! Szépen visszahúzódtak, lényegében eltűntek. Utána még használtam éjszakára Ebrimycint, majd a biztonság kedvéért még egyszer a teafaolajat. Ez kb. egy héttel ezelőtt volt, azóta semmi!! Lehet, hogy elpusztultak a teafaolajtól a fránya kis atkák?
Azt persze meg kell jegyeznem, hogy ez az olaj nem szívódik fel, fényesen ült az orromon, de olyankorra időzítettem, amikor nem akartam elmenni itthonról. És van még a terpentinre erősen hasonlító szaga, de ennyit igazán el lehet viselni a nagyszerű hatásáért! Nem is vonok le emiatt csillagot!

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask

K18 Leave-In Molecular Repair Hair Mask
2022. június 7.

2022.jún.7. - Többedszer vagyunk itt már – esetenként majdhogynem durva hangnemben - kioktatva, hogy csak kinek, milyen hajra, milyen módszerrel jó ez a készítmény. Értsd: aki nem rajong öt csillaggal a K18-ért, az valamit nagyon nem ért a kis bugyuta fejével, az vessen magára, a hajára stb., a pénzt meg kidobta, hát így járt...
Csakhogy elsődlegesen mindig a termék gyártói leírását, használati utasítását kell figyelembe venni, és ha azt betartva valami mégsem működik vagy rosszul működik, akkor talán nem a panaszosokat kellene hibáztatni...
A k18hair.com-on pedig nincsenek olyasféle megszorítások leírva, mint amiről itt egyesek papolnak, hogy csak kinek jó, kinek nem, ezt írják ugyanis:
„A leave-in treatment mask FOR ALL HAIR TYPES that clinically reverses damage in 4 minutes. The patented peptide technology works to repair damage from bleach, color, chemical services & heat – restoring strength, softness, smoothness, and bounce to hair.”

És hogy milyen trükkökkel kell a használatiban leírtakon túl alkalmazni, mint amiről itt ugyancsak olvashatunk bölcs tanácsokat, nos, ezek nem olyan lényegi módosítások az eljárásban, amelyek alapjaiban változtathatnák meg a termék hatásosságát vagy éppen károkozását, mint ami nálam történt.
De nincs itt semmi gond (csak a kidobott pénz!), ha ez a drága cucc mégsem elég, akkor: ” ...if you still need, add a leave-in after the 4-minute window is up post-application” – Aha, ...Kezd világos lenni az igazi trükk...!

Frissítés:
Megpróbálkoztam vele még egyszer, ekkor már - az ajánlás szerint - többet, 2 ml-t (hat pumpálásnyi) felkenve a hajamra. Nos, NEM KELLETT VOLNA!
Két alkalommal használtam tehát, és szinte kezelhetetlenül szárazzá tette a hajamat, kócosan száll szerteszét, az eddig rendezett göndörsége is megszűnt! Most igyekszem a megszokott termékekkel rendbe hozni.

Panaszos reklamációt küldtem a hazai forgalmazó vevőszolgálatának, hivatkozva arra, hogy a honlapjukon: Helyreállítás, hidratálás - az ígéret minden hajtípusra! Itt fenn is ez van róla írva! És a termék dobozában található igencsak szűkszavú ismertető sem tesz különbséget, hogy ilyen vagy olyan hajra ajánlott vagy nem ajánlott!

Válaszukba ezt írták: "Mivel a K18 hivatalos weboldalán is az szerepel a termékleirásban, hogy " minden hajtípusra alkalmazható " az adott hajmaszk, így nem történt megtévesztés a makeup.hu oldalán.
Valamint, a termék hatása egyéníleg eltérő lehet, ami, sajnos, azt jelenti, hogy nem mindenki számára lehet hatékony ugyanaz a termék/termékcsalád."

Rendben, ne legyen hatékony mindenkinél a jó irányban! De hogy ilyen szinten ártson? Persze, én vagyok a naiv, hiszen "tele van" a cucc szárító alkoholokkal...

Ha lesz kedvem, kiteszem itt eladásra, hiszen a 15 ml-ből még megvan kb.12 ml, és látom, vannak szerencsések, akiknél bevált ez a termék.

2022-04-10
Az első használat után most azt kell mondjam, hogy sajnos túl korán döntöttem a megvásárlásáról, kipróbálásáról. Akkor még csak a felsőfokban lelkendező vélemények voltak itt a termékről, a kritikusok később jelentek meg.
A göndör hajak természettől fogva szárazabbak, az enyém meg hosszú idő óta festett is, ami erre ráerősít, hiába, hogy ma már ammóniamentes festéket használ rajtam a fodrászom.
A krónikusan száraz, rövidnek mondható hajamra próbáltam hát ki eddig egy alkalommal a K18-at, a leírásában ajánlott 1 ml (3 pumpálás) mennyiségben. És vártam a hatást! No, meglett! Még tovább szárított a hajamon, most már olyan, mint a seprű! Talán nem is csoda, hiszen ez a biomimetic (jelentsen is ez bármit...) cucc tele van durva alkoholokkal!
Szerencsére csak a 15 ml-es kiszerelést vettem meg, ám ahhoz, hogy tovább rontson a hajam állapotán, ez is nagyon drága!
De persze tovább próbálkozom vele, és majd jövök az új tapasztalatokkal.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.