erikacsonka
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | 25-34 |
11 VÉLEMÉNY
Pont egy hete vettem ezt az ajakápolót. Az illatával egyszerűen nem tudok megbarátkozni..nekem nagyon mű illat, nem is az almára hasonlít, hanem inkább valami avas diófélére. :/ Ettől függetlenül nagyon jól teljesít. Ezért egy 4est adok rá :)
Syoss Glossing Shine-Seal Folyékony Hajvégápoló
2014. június 24.
Elfogyott az előző hajvégápolóm, és gondoltam kipróbálok valami újat. 1320 Ft-ért sikerült hozzájutnom a Müllerben. 100ml-ért úgy gondoltam megéri. Isteni illata van, ezt nem tudom szó nélkül hagyni! A hajam viszonylag könnyen beszívja az olajat, nem nehezíti el. Elég belőle kevés is, ezért úgy gondolom sokáig elég lesz. A sprőd durva tapintású hajvégeimet, puhává varázsolta. Nyilván ez inkább csak tapintásra érezhető, csodát azért nem tett vele.
Up: Március óta használom..de mintha egyre szárazabb lenne a hajvégem. Nem igazán javít.. :// Amikor bekenem akkor puha, de utána mintha semmit nem tettem volna rá.
Remington S3500 Hajsimító
Kedden érkezik futárral a hajvasaló :) Már nagyon várom! Egyik barátnőmnek ilyen hajvasalója van, sokszor használtam, amíg lakótársak voltunk..emiatt bátorkodtam megrendelni! Nekem dús és vastagszálú a hajam, de ez tökéletesen egyenesít! csak ajánlani tudom!