KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

EvaB

adatok

50 pontRegisztráció dátuma: 2015. november 23.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

50 pontRegisztráció dátuma: 2015. november 23.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

1 VÉLEMÉNY

Reparex Őszülésgátló Nőknek

Reparex Őszülésgátló Nőknek
2015. november 23.

Röviden. Senkinek nem ajánlom. zöld lettem, nem jön le, nem fogja be semmi...
Javaslom mindenkinek, akinek zöld lett a haja, jelentse be itt! - én megteszem!
súlyos nemkívánatos hatás bejelentése: http://www.oeti.hu/?m1id=4&m2id=257
ozmetikai termék okozta súlyos nemkívánatos hatás bejelentése

E-mail: kozmetika.snh@oeti.antsz.hu
A kozmetikai termékekről szóló, az Európai Parlament és Tanács 1223/2009/EK rendelete a kozmetikai termékek esetén előírja a súlyos nemkívánatos hatások bejelentését.
Kozmetikai terméknek minősül: minden olyan anyag vagy keverék, amely azt a célt szolgálja, hogy az emberi test különböző külső részeivel (hámréteg, haj és testszőrzet, körmök, ajkak és külső nemi szervek) vagy a fogakkal és a szájüreg nyálkahártyájával érintkezésbe kerüljön, kizárólag vagy elsősorban azok tisztítása, illatosítása, kinézetük megváltoztatása, védelme, megfelelő állapotban tartása céljából, vagy a testszag megszüntetése érdekében
A forgalmazott kozmetikai termékeknek biztonságosaknak kell lenniük az emberi egészségre, amennyiben rendeltetésszerűen, vagy ésszerűen, előrelátható feltételek mellett használják. Néhány esetben azonban a kozmetikai készítmény használata egészségügyi problémákhoz vezethet ( allergia, bőr, szem, nyálkahártya károsodás stb.).
A „súlyos nemkívánatos hatás”: olyan nemkívánatos hatás, amely időszakos vagy állandó funkcionális fogyatékossághoz, rokkantsághoz, kórházi kezeléshez, veleszületett rendellenességekhez, közvetlen életveszélyhez vagy halálhoz vezet.
A fogyasztóknak, és az egészségügyi szakembereknek is lehetőségük van a súlyos nemkívánatos hatás bejelentésére a „C” formanyomtatvány segítségével.
Az OÉTI a bejelentett súlyos nemkívánatos hatásokról jelentést tesz a tagállam illetékes hatóságának az ügy kivizsgálása céljából.
A súlyos nemkívánatos hatás bejelentőlapját kérjük a kozmetika.snh@oeti.antsz.hu címre megküldeni.


NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.