evamamoka

adatok

565 pont

Regisztráció dátuma: 2016. május 16.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: >54

565 pont

Regisztráció dátuma: 2016. május 16.
Bőrtípus: Kombinált

23 VÉLEMÉNY

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Great 8 Daily Defense Moisturizer SPF 35

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Great 8 Daily Defense Moisturizer SPF 35
2021. július 27.

Akinek kombinált a bőre az tudja milyen nehéz megfelelő fényvédőt találni, ami alatt nem nem fullad meg a bőr. Nekem ez a termék ilyen. Egy könnyed állagú,nem túl tolakodó illatú krém, ami pillanatok alatt felszívódik.Fényvédőként remekül muzsikál és végre egy termék amitől nem fénylik az ember arca. Na jahh az ára..... De ha a megannyi kidobott termék árát megkapnám, életem végéig használhatnám ezt.

Clinique Superdefense SPF40 Fatigue + 1St Signs Of Age Multi Correcting Gel

Clinique Superdefense SPF40 Fatigue + 1St Signs Of Age Multi Correcting Gel
2021. június 26.

Annyira de annyira szerettem volna szeretni, mint a márka alapdarabját. Mivel kombinált típusú az arcom, nyáron csak a géles állagú krémek jöhetnek szóba, így nagy lelkesedéssel vásároltam meg. Gondoltam géles is, fényvédelem is, amúgy is bejönnek a márka termékei, királyság lesz. Hát nem! Totál kiszámíthatatlanul viselkedett, hol kukakos lett, időnként belefulladt a bőröm, néha betyár módon kifénylett, elvétve pedig hozta azt amit ígért . Amit tapasztalatként leszűrtem kombinált bőrüként: nagyon keveset kell használni belőle, akkor kevésbé okoz csalódást,de akkor vajon mennyire fényvéd? Nagy nem!

Palmer's Kakaóvajas Intenzív Kézkrém

Palmer's Kakaóvajas Intenzív Kézkrém
2021. január 25.

Kizárólag éjszaka tudom használni, ugyanis valami eszméletlen büdös ez a krém, talán a hozzáadott E vitamin miatt? Mivel nem irritált, ekcámás stb. a kezem, sajnos nem tudom segít-e ezeken a problémákon. Én azt tudom, hogy büdös, picit finomít a kéz szárazságán, de nagyjából ennyi.