eveartstar

adatok

12425 pont

Maniart by Lolly
Regisztráció dátuma: 2012. május 28.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 45-54

12425 pont

Maniart by Lolly
Regisztráció dátuma: 2012. május 28.
Bőrtípus: Kombinált

Balea Tusfürdő Tengeri Ásványokkal, Menta és Lime Illattal

Balea Tusfürdő Tengeri Ásványokkal, Menta és Lime Illattal
2023. augusztus 8.

Hatalmas 5 csillag!
Ez a tusi illatra inkább citrusos, de olyan mohitósan lágy, nagyon jól esik az illata.
Sajnos van egy kis autoimmun bőrproblémám, a melegvíz miatt és a tusfürdőktól fürdés után behisztizik a bőröm, és ilyen piros foltok lesznek rajtam, mintha bogarak csipkedtek volna össze. Időnként a mellem alatt is vörösen kipattog, viszket. A kedvenc fa tusfürdőmtől is behisztizik.
Nem rég vettem észre, hogy ettől a tusitól nem történik semmi. Semmi pirosság nem jön ki rajtam. Alig merem elhinni..
Valószínű a magas sótartalma segíthet az érzékeny bőrömnek.
Még tesztelem, de ha ez ennyire jó, akkor örök darab lesz a fürdőszobámba. :)
Ráadásul olcsóbb mint a gyógyszertári mosdókrém, amit az orvos írt fel nekem erre a problémára.

Fa Magic Oil Orchidee Violette Tusfürdő

Fa Magic Oil Orchidee Violette Tusfürdő
2023. április 23.

Ez a tusi egy az egyben Thierry Mugler Alien illatú!
Persze sokkal finomabban hozza az illatot, nem olyan orbavágósan, mint a parfüm.
Azt nem is tudnám hordani.
Nagyon tartós az illata bőrön!
Imádom.

Kínai boltokba tudtok venni még egy csomó helyen.

Lubin Black Jade EDP

Lubin Black Jade EDP
2023. április 22.

"A fekete jáde-üveg a titkos kert illatát őrzi. A királynő – a nyüzsgő fővárostól távolabb eső – csendes kastélyának eldugott kertjeiben nevelte szépséges virágjait. Aromáik szerepet játszottak egy fekete jáde üvegbe rejtett parfümben, melyet csak a királynő volt hivatott használni. Később egy nemes barátnőjére bízta a tudást, aki megőrizte a titkos formulát – és így ma újjászülethetett e rabul ejtő parfüm."
A parfüm dobozán és a minta csomagolásán is ez a felirat olvasható mindenféle nyelven.
Persze szeretnének életérzést is csomagolni a parfüm mellé, hát már hogy a viharba ne!
Na de ha nem sikerül, akkor van egy szép üveg, meg a szép csomagolás, meg a titokzatos idézet, és szagolsz a gyors leszáradás után egy ilyen akármilyen tucat "púderke" szagot mindenféle jellegzetes karakter nélkül. Kell a manónak ilyen érzéki szappan illat 50ezeré! Egy forintot nem ér a mintája se! Ne vegyétek meg! <3

5 ÖSSZETEVŐ

Gevuina Avellana Seed Oil EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen