eveartstar
Krémmániás adás-vétel
572 VÉLEMÉNY
Fa Magic Oil Orchidee Violette Tusfürdő
2023. április 23.
Ez a tusi egy az egyben Thierry Mugler Alien illatú!
Persze sokkal finomabban hozza az illatot, nem olyan orbavágósan, mint a parfüm.
Azt nem is tudnám hordani.
Nagyon tartós az illata bőrön!
Imádom.
Kínai boltokba tudtok venni még egy csomó helyen.
"A fekete jáde-üveg a titkos kert illatát őrzi. A királynő – a nyüzsgő fővárostól távolabb eső – csendes kastélyának eldugott kertjeiben nevelte szépséges virágjait. Aromáik szerepet játszottak egy fekete jáde üvegbe rejtett parfümben, melyet csak a királynő volt hivatott használni. Később egy nemes barátnőjére bízta a tudást, aki megőrizte a titkos formulát – és így ma újjászülethetett e rabul ejtő parfüm."
A parfüm dobozán és a minta csomagolásán is ez a felirat olvasható mindenféle nyelven.
Persze szeretnének életérzést is csomagolni a parfüm mellé, hát már hogy a viharba ne!
Na de ha nem sikerül, akkor van egy szép üveg, meg a szép csomagolás, meg a titokzatos idézet, és szagolsz a gyors leszáradás után egy ilyen akármilyen tucat "púderke" szagot mindenféle jellegzetes karakter nélkül. Kell a manónak ilyen érzéki szappan illat 50ezeré! Egy forintot nem ér a mintája se! Ne vegyétek meg! <3
9 smink
71 KRÉM
3 MÁRKA
5 ÖSSZETEVŐ
Balea Tusfürdő Tengeri Ásványokkal, Menta és Lime Illattal
Hatalmas 5 csillag!
Ez a tusi illatra inkább citrusos, de olyan mohitósan lágy, nagyon jól esik az illata.
Sajnos van egy kis autoimmun bőrproblémám, a melegvíz miatt és a tusfürdőktól fürdés után behisztizik a bőröm, és ilyen piros foltok lesznek rajtam, mintha bogarak csipkedtek volna össze. Időnként a mellem alatt is vörösen kipattog, viszket. A kedvenc fa tusfürdőmtől is behisztizik.
Nem rég vettem észre, hogy ettől a tusitól nem történik semmi. Semmi pirosság nem jön ki rajtam. Alig merem elhinni..
Valószínű a magas sótartalma segíthet az érzékeny bőrömnek.
Még tesztelem, de ha ez ennyire jó, akkor örök darab lesz a fürdőszobámba. :)
Ráadásul olcsóbb mint a gyógyszertári mosdókrém, amit az orvos írt fel nekem erre a problémára.