Fehereszti

adatok

7555 pont

Regisztráció dátuma: 2019. február 10.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 35-44

7555 pont

Regisztráció dátuma: 2019. február 10.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
Korcsoport: 35-44

353 VÉLEMÉNY

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Fényvédő Fluid Photo-Aging Ellen SPF50+

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Fényvédő Fluid Photo-Aging Ellen SPF50+
2023. június 1.

Nagyon szuper fényvédő, tőlem csakis az ára miatt kap 4*ot. 40 ml és ahhoz képest szerintem elég magas ára van. Viszont valami szuperjó az állaga, nagyon folyékony és könnyű, szívből ajánlom annak aki a testes vaskos rétegeket nem szereti magán és úgy érzi, fullad a bőre az ilyenek alatt. Nagyon szépen beszívja a bőr és könnyű vele a szükséges mennyiséget felvinni. Akinek kb mindegy milyen drága csak jó legyen, annak szívből ajánlom mert szerintem ritka az ilyen könnyed és mégis hatékony, szépen felépített fényvédő a piacon! A szememet sem irritálja, pedig nekem érzékeny világos szürkés színű szemem van.
Az alkohol engem nem zavar, a formula miatt sokszor teszik fényvédőbe. A parfüm utolsó helyen, szerintem diszkrét illata van nem vészes. Ezek miatt én nem vonok csillagot. Simán 5* csillag lenne nálam, ha picit több lenne, vagy az ára barátibb. Akcióban majd lecsapok rá:)

Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil Sampon

Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil Sampon
2023. május 30.

Sajnos nekem is csalódás kissé. Többet vártam tőle. A hajhosszon nyilván nem segít semmit, sampont fejbőr alapján választunk, de nekem csak rosszabb lett a gyorsan zsírosodó hajam állapota. Nem is értem, semmilyen szinten nem hozza amit ígér. Tisztítani talán megfelelően tisztít, nem irritál, de azért ebben sem csúcskategória. Nekem nem jött be, nem fogom újravenni és elhasználni se olyan nagyon szívesen.

Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolor

Maybelline Super Stay Vinyl Ink Longwear Liquid Lipcolor
2023. május 25.

Szerintem ez egy csoda, a maga kategóriájában! Igazi rúzsfüggő vagyok, még magamnak se merem bevallani mennyi van.. :) és természetesen eléggé sok tapasztalatom miatt már meglehetősen kritikus tudok lenni. Ilyen finisht én még nem tapasztaltam, nem is igazán fényes, legalábbis nem az a nyálkás ragadós szájfény finish, inkább tényleg ez a vinyles kicsit glossy de azért tömörebb, pigmentált mégis könnyed viselet. Meglepő mennyire kényelmes és kellemes viselni! Tömör, nem foltos, sima gyönyörű finishe van és nem ül bele az ajkak ráncocskáiba, nagyon szépen terül, szépen akár túl is lehet picit húzni vele az ajkakat. Amit kiemelnék még az az applikátora, gyönyörű forma és minőség és nagyon szépen precízen lehet vele dolgozni szinte mint egy ecsettel. Én drogériás termékeket ritkábban veszek már, de kedves Maybelline, le a kalappal, mert fantasztikusat alkottatok szerintem ezzel a kis termékkel. És nem először gondolom ezt a márkáról. ;) nekem a Cheeky volt mint sokaknak az első árnyalat, én vilagos, tavasz szintipus vagyok, szőke haj kék szem, rólam picit "leugrik" kicsit sápaszt a szín alapból (az üzletben, meg internetes swatchokon egész barnás nudenak tűnt, de rajtam inkább mályvás, picit szürkésnek hat), de egy szép kis fullos szemsminkkel, egy esti buliba gyönyörűen mutat. Szívem szerint kb minden árnyalatot beszereznék belőle mert tééényleg fantasztikus :)))

Ja és annyit, hogy tényleg nagyon alaposan fel kell rázni használat előtt és úgy csodás lesz :) nekem sajnos nincs még belőle olyan szín ami igazán jól állna, vagyis a régebbiek között, de majd szemezek az újakból is.