KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Fiszuli

adatok

1460 pontRegisztráció dátuma: 2020. május 12.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

1460 pontRegisztráció dátuma: 2020. május 12.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

115 VÉLEMÉNY

Baba Tusfürdő Shea Vajjal és Narancsvirág Kivonattal

Baba Tusfürdő Shea Vajjal és Narancsvirág Kivonattal
2020. július 7.

Két Baba tusfürdő volt, amit valaha is kipróbáltam, ez volt az egyik. Esküszöm, nagyon szerettem volna szeretni. Olyannyira, hogy amíg el nem használtam az egész tubust, addig nem voltam hajlandó beismerni, hogy bizony veszett módon szárítja a bőrömet és ettől vakarózok, mint a rühes macska. A lábszáramról és a felkaromról konkrétan hámlott a bőr! Ekkor már nem foghattam arra, hogy hideg évszak van - mint a másik fajta Baba tusfürdőnél - hiszen nyár volt. Ha láttam volna ezeket az összetevőket, akkor biztos, hogy az első átvakarózott éjszaka után ment volna a kukába. Hatalmas csalódás volt nekem, de azóta értem, hogy mégis miért vakaróztam és miért hámlott le a bőröm a szárazságtól. És ezt ajánlják az egész családnak?! De tévedés ne essék. Én nem vagyok egy érzékeny bőrű ember. Sok pocsék terméket elhasználtam már a testemre és az arcomra, amitől másoknak lehet csontig tűnt volna el a bőrük, de nekem maximum az volt a legnagyobb bajom tőlük, hogy "hmmm, hmmm, valamiért nem használ". De ez a márka szó szerint hetekre tönkretette a bőröm, nem csak a hideg, hanem a meleg évszakban is.

Baba Tusfürdő Orchideatej és Gyöngy

Baba Tusfürdő Orchideatej és Gyöngy
2020. július 7.

Két Baba tusfürdő volt, amit valaha is kipróbáltam, ez volt az egyik. Esküszöm, nagyon szerettem volna szeretni. Olyannyira, hogy amíg el nem használtam az egész tubust, addig nem voltam hajlandó beismerni, hogy bizony veszett módon szárítja a bőrömet és ettől vakarózok, mint a rühes macska. A lábszáramról és a felkaromról konkrétan hámlott a bőr! Bár ekkor is inkább arra fogtam, hogy hideg évszak van és biztos azért. Eldöntöttem, hogy ha nyár lesz, próbálgatok még Baba termékeket, mert hát "a Baba az mégiscsak Baba". Ha láttam volna ezeket az összetevőket, akkor biztos, hogy az első átvakarózott éjszaka után ment volna a kukába. Hatalmas csalódás volt nekem, de azóta értem, hogy mégis miért vakaróztam és miért hámlott le a bőröm a szárazságtól. És ezt ajánlják az egész családnak?! De tévedés ne essék. Én nem vagyok egy érzékeny bőrű ember. Sok pocsék terméket elhasználtam már a testemre és az arcomra, amitől másoknak lehet csontig tűnt volna el a bőrük, de nekem maximum az volt a legnagyobb bajom tőlük, hogy "hmmm, hmmm, valamiért nem használ". De ez a márka szó szerint hetekre tönkretette a bőröm.

Perl Weiss Professional Intensive Clean & White Fogkrém

Perl Weiss Professional Intensive Clean & White Fogkrém
2020. július 7.

Én ezt a terméket kitartóan használtam egy jópár hónapon keresztül, úgy 4-5 éve, mert 17 éves korom óta rendszeresen dohányoztam, rászoktam a kávéra 20 éves korom körül, majd 1-2 év múlva a teára is. Szóval nem kíméltem a fogaimat. A fogorvosom nem különösebben ajánlott semmit sem, mert a fogaim állapotával szerencsére nem volt baj, az elszíneződést pedig egyáltalán nem látta jelentősnek. Engem mégis zavart, hogy nem azok a hófehér fogak voltak már a számban, mint tini koromban, így magam jártam utána a lehetőségeknek. Megvettem ezt a terméket a drogériában, az eladó mondta, hogy a dohányosok ezt a márkát szokták keresni és vinni. Így jött velem. Persze a cigi-kávé-tea háromszögből eszem ágában nem volt kijönni, plusz hétvégente lecsúszott még pár pohár bor is, szóval így nem is tudom, mégis mit vártam, hogy ez a termék valamit is használni fog. De megdöbbenésemre használt. Pont az akkori párom jegyezte meg, egy kirándulás alkalmával, mikor már több mint egy hónapja használtam ezt a terméket napi háromszor, hogy basszus, most nagyon látszik, hogy sokkal fehérebbek a fogaim, mint eddig. Valahogy neki sem tűnt fel, de akkor látszott az arcán, hogy még ő is meg van lepve. Pedig ő is minden nap látott, ugyanúgy, mint én magam a tükörben és nekem nem igazán tűnt fel semmi... ezután visszanéztünk pár fotót, összehasonlítottuk az akkori állapottal és lám-lám. Nem a szeme káprázott, tényleg fehérítette a fogaimat. Viszont a használatát azért hagytam abba, mert nem éreztem kellően tisztának tőle a fogaimat, nem éreztem a komfortos tisztaság érzetet a számban, feszt rágóznom kellett, hogyha nem akartam szájszagot és piszkosul zavart, hogy nem használhattam szájvizet. Hiszen miért dobtam volna ki ennyi pénzt egy fogkrémre, ami ráadásul ilyen használat mellett piszkosul fogyott, hogyha a fogmosás után 10 mp-vel már azonnal leöblögetem szájvízzel?! Ennek pont az volt a lényege, hogy hagyni kellett hatni. No mindegy is, mert azóta ilyen problémáim nincsenek, a cigit évek óta letettem, kávét évek óta naponta egyet iszok, azt is reggel, a tea pedig mostmár a napi folyadékbevitelem kevesebb mint felét teszi már csak ki - a másik fele sima víz - a bor pedig már csak alkalmanként kerül elő az életemben. Így mostmár tökéletesen hatnak a sima fehérítős fogkrém + szájvíz kombinációk is, amik azelőtt nem tudtak megküzdeni a káros szokásaimmal. Lényegében nekem ez a termék hozta, amit ígért, csak sok volt a kompromisszum.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.