Gabria
Bőrtípus: | Száraz |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 25-34 |
164 VÉLEMÉNY
Voltak fenntartásaink nekem, és a páromnak egyaránt. Nem igazán akartuk megvenni, mert ugyan, mit tudhat egy ilyen 'átlag', olcsó kis krémecske? Aztán sajnos nem volt kapható az a krém, ami újonnan bevált és azt az információt kaptuk, hogy egy jó darabig nem is lesz. Így határoztam el magamat, hogy bizony én ezt a krémet megveszem, ha a párom nem is fogja használni, akkor magamnak. Ugyan az én kezem rendszerint jobb állapotban van, mint a páromé, de gondoltam ha jó, biztosan fogja használni ő is. És azaz igazság, hogy használ! A legnagyobb meglepetés volt a számára is, hogy egy ilyen krémecske ennyit tudhat. Nagyon kiszárad a keze sokszor, nem bírja a hideget, ekcémára hajlamos sajnos a bőre. Ezt mind-mind rendbe teszi, egyetlen egy nap alatt. Ha már egy kicsit piros, kiszáradt csak bekeni és voilá, volt nincs kellemetlen feszülő érzés, pirosas, száradt bőr, ráadásul valahogy a következő nap is védi a kezét, nem hatnak annyira a környezeti hatások az adott felületre, mint egyébként tennék. Minket meggyőzött! Nagyon tömör, alig lehet kinyomni a tubusból, nagyon durva utóérzetet hagy a kézen, de megéri, nekünk mindenképpen.
Alveola Aloe Vera Eredeti Aloe Vera Gél
2019. december 17.Nem is tudtam, hogy ez mennyire egy hiánypótló szer itthon, amíg meg nem vettem. Azóta szinte napi szinten használva van, pedig mikor álltam a polc előtt megkérdeztem bizony magamtól, hogy tényleg kell-e ez nekem. És azt kell, hogy mondjam, hogy KELL! Viszkető felületre is kiváló, megszünteti azt. Ekcémás bőrfelületen is segít egy picit, persze van kenegetve krémmel is, arcra is kiváló, nekem teljesen jól és hamar beszívódik. Biztos, hogy máskor is meg fogom venni, mert tényleg nagyon jó.
Oriflame Volare EDP
3 az 1-ben akcióként ruháztam be rá, bár elsősorban nem ezért, hanem mert úgy ahogy volt, egy az egyben elvarázsolt. Az üvege nagyon tetszik és az illata is teljesen más, mint amiket hordani szoktam, tetszett nagyon ez a változatosság. Púderes az illata, nem tolakodó, olyan lágy, kellemes nagyon. Ami eszembe jutott róla az az, hogy szerintem fiatalabb lányoknak való. Azt gondolom, hogy fiatal felnőttként még nekem pont tökéletes ez az illat, de egy idősebb nőnél már elképzelhetetlennek tartom. Nekem szerencsére bejött. A golyós deót és a kézkrémet először észre se vettem, hogy ajándékba fogom kapni, de amikor megláttam, dupla volt az öröm, bár kétségtelen, hogy anélkül is jött volna haza velem. :)