GalambSz
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
87 VÉLEMÉNY
Yves Rocher Couleurs Nature Szemöldökceruza
2019. június 4.Teljesen meg vagyok elégedve vele, szerintem nem kemény, a kis kefével a végén nagyon szépen el lehet maszatolni. Nem akartam túl sötétet, két változatot ajánlott az eladó az egyik barna szürkés beütéssel a másik vörösessel, a "vörösest" választottam, bár én semmilyen vörös színt nem véltem felfedezni benne, szép természetes középbarna színe van.
Yves Rocher Youthful Glow Alapozó
2019. június 4.Beige 200- as színt ajánlotta az eladó, és valóban talán ez állt a legközelebb az átlagos, világos bőrszínemhez, bár egy kicsit sárgásnak tűnik elsőre, de miután felviszem szépen beleolvad a bőrbe. Tényleg minimálisan ül csak bele a ráncokba, de ez a híg állagának és a leheletnyi fedésének tudható be. Viselni kellemes, nem érzem, hogy rajtam van, mondjuk fedése sem sok van, de nyárra pont elég egy kis korrektorral meg púderrel.
7 KRÉM
2 ÖSSZETEVŐ
Uriage Xémose Balzsam
Sokféle atópiás bőrre való krémet/balzsamot próbáltam már, a patikai kínálat utolsó tesztelése ez a krém. Nem mondom, hogy rossz, de van jobb is (pl.:Bioderma Atoderm Intensive). Az állaga elég híg, ahhoz képest, hogy Balzsam a neve, és miután felkenem, egy csuszamlós, síkos réteget hagy maga után, ez megszűnik mikor már telesen beszívódik a krém, de engem ez speciel zavar, és hosszabbítja a felszívósási időt. A hatásától sem vagyok elájulva, mikor tombol az ekcémán ez is csípi, de pár másodperc múlva megszűnik.