gerbaud

adatok

15785 pont

Regisztráció dátuma: 2011. november 7.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

15785 pont

Regisztráció dátuma: 2011. november 7.
Bőrtípus: Kombinált

419 VÉLEMÉNY

Evana Rose Gold Brush Set Sminkes Ecsetkészlet Tartóval

Evana Rose Gold Brush Set Sminkes Ecsetkészlet Tartóval
2022. szeptember 7.

Kb. két évvel ezelőtt vásároltam meg ezt az ecsetkészletet, úgyhogy azt gondolom, nem elhamarkodott a véleményem. Lehetséges, hogy én fogtam ki hibás szériát, de sajnos azt kell mondjam, a szemrevaló ecsetek minősége kritikán aluli. Némelyik már első használatkor bökött. A szálak töredeznek, összevissza állnak, pedig nagyon vigyáztam rájuk. Szúrnak, böknek és nem lehet velük szépen dolgozni. Az arcravaló ecsetek egész jók. A tartó nagyon szép és praktikus, viszont így senkinek nem tudom ajánlani sajnos ezt a készletet.

Maybelline Made For All Lipstick By Color Sensational

Maybelline Made For All Lipstick By Color Sensational
2022. június 8.

A 376-os Pink for Me árnyalatot vettem meg a szériából mások ajánlására. Név alapján rózsaszínesebbre számítottam, rajtam inkább sötétebb mályvás picit barnás árnyalat. Ár-érték arányban jó termék. Annak ellenére, hogy nem matt, a tartóssága nem rossz. Egész szépen kopik. Az illatát nem szeretem, de szerencsére a számon már nem érzem. Sajnos picit szárít.

Morphe Channel Surfing Artistry Paletta

Morphe Channel Surfing Artistry Paletta
2022. június 2.

Szép ez a paletta, a pigmentáltság rendben van, építhető, a színek jól satírozhatóak, viszont borzasztóan porzik és sajnos nem tartós jó szemhéjbázissal sem.

3 ÖSSZETEVŐ

Potassium Isostearate EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott