Hecate

adatok

21805 pont

Regisztráció dátuma: 2017. május 7.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 35-44

21805 pont

Regisztráció dátuma: 2017. május 7.
Bőrtípus: Száraz

370 VÉLEMÉNY

Neutrogena Hydro Boost Creme Gel

Neutrogena Hydro Boost Creme Gel
2023. június 1.

A legjobban hidratáló krém, amit életemben használtam. Kedvelem az illatát, a hűsítő érzést és a megjelenését. Mindig kell belőle itthon.

Bondi Sands Aero 1 Órás Hab

Bondi Sands Aero 1 Órás Hab
2022. december 29.
(!)

Jó napot! Tesztelésre kaptam, de félve próbáltam ki, mert korábbi önbarnítók mindig narancssárgák lettek rajtam, illetve egy semmilyen színt se produkált. Nekem nagyon sápadt, érzékeny bőröm van. Ezt többször próbáltam és magabiztosan hozza a szép barna színt. Az illata és állaga kellemes. Felvitele könnyű, nagyon jó a szivacspárna hozzá. Nekem másfél órát jó, ha fenthagyom. Öröm használni. Főleg mivel egyenletesen oszlik el, könnyed kence. 4-5 napig marad az eredmény. Minőségi termék. Szívből ajánlom és fogok venni, mert luxus kényeztetés meg szép hatás. Külön örömöm, hogy nem szárítja ki a bőröm. Köszönöm a KrémMániának és a gyártónak egyaránt. Megoldották egy olyan problémám, amit korábbi önbarnítókkal szerzett rossz tapasztalataim miatt már fel is adtam, hogy helyrejöhet. ☺ De hoz jó dolgokat az élet. 😉

For Your Beauty Üveg Körömreszelő

For Your Beauty Üveg Körömreszelő
2022. szeptember 29.

Élmény használni. Hamar hozzászoktam. Jobb munkát végez a papír- vagy fémreszelőknél és nekem kényelmesebb, gyorsabb használni. A körmöt kevésbé sérti, a durva éleket hamar leszedi. Tartós, jól észrevehető, könnyű de hasznos eszköz. 2 tartalékot is beszereztem, bár régóta az elsőt használom.

1 MÁRKA

27 ÖSSZETEVŐ