hollieme
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
137 VÉLEMÉNY
Maybelline Hydra Extreme Matte Ajakrúzs
2021. január 10.Négy árnyalatban vettem meg (Plush Blush, Pink Lychee, Strawberry Twist, Rebel Rouge), és általánosságban közepesen szárítanak, a nap közepére már beleülnek a redőkbe. Nem kopnak egyenletesen, de nagyon kellemes az illatuk, könnyű használni és szépek a színek. a Rebel Rouge igazi vadító mélyvörös, gyönyörű a színe, viszont kell hozzá ceruza. A Plush Blush és Pink Lychee tökéletes mindennapi rúzsnak, ezeknek viszonylag szebb a kopásuk, ha nem keni újra az ember, szépen, csendben eltűnnek az ajkakról a nap végére. a Strawberry Twist színét is imádom, élénk, vidám, fehér bőrhöz tökéletes, és ennek a tartóssága is kiváló, bírja az evást-ivást is, viszont cserébe jól megfogja az ajkakat. Összességében ezek klassz rúzsok szép színekkel, de mindenképp kell a hidratálás előtte.
Schüssler Bőrtökéletesítő Arcelixír
2021. január 5.imádom ezt a szérumot! egy fáradt nap után is reggel a tükörbe nézve azonnal látom a hatását, mintha aludtam volna +5 órát. nem irritál, szépen beszívódik, egyedül az üveg nyitása nehézkes kissé, de így is 5*.
22 KRÉM
3 MÁRKA
3 ÖSSZETEVŐ
Maybelline Hydra Extreme Collagen Ajakrúzs
a 340-es árnyalat van meg, és kicsit csalódtam benne. egyrészt nem erre a színre számítottam, másrészt nekem túl hamar lekopik, elcsúszik, túl fényes... nem az én stílusom, viszont valóban jól hidratál.