KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Hamarosan megújul a KrémMánia! Mindenképp ellenőrizd, hogy a regisztrált e-mail címed helyes-e! Ha nem, frissítsd a profilodban!

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

horanett92

adatok

345 pontRegisztráció dátuma: 2018. március 18.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

345 pontRegisztráció dátuma: 2018. március 18.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

22 VÉLEMÉNY

Mix Your Nature Dezodor Szódabikarbóna - Lótusz Por - Zöldcitrom&Zsálya

Mix Your Nature Dezodor Szódabikarbóna - Lótusz Por - Zöldcitrom&Zsálya
2022. október 26.

Kb. 1 hete használom átlagos életvitel mellett. Kibontva az illata isteni. Textúrája krémes, könnyen kenhető. Hatása viszont semmi. Reggeli használat után délelőtt már izzadság szagom van, ami egy ilyen árkategóriájú terméknél elfogadhatatlan. Más dezodorral kombinálva elhasználom, újravenni biztos nem fogom. Sajnos pénzkidobás.

Paula's Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment With 2% BHA

Paula's Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment With 2% BHA
2022. március 1.

Az első hámlasztóm, sok-sok hónapja használom szinte minden nap és nagyon elégedett vagyok vele. Vizszerűen könnyű, nagyon gyorsan beszívódik. A mitesszereimen látványosan javított: a felső fekete oxidált réteg gyakorlatilag eltűnt róluk és kisebbek is lettek. Számuk látványosan nem csökkent szerintem, de nekem ez már jelentős javulásnak számít. Anti-aging hatást eddig különösebben nem vettem észre. Az illata érdekes, engem a kamrában hagyott fonnyadt hagymára emlékeztet, de ez csak addig érződik, amíg be nem szívódik.

Eyelike Komfort Super Peroxidos Fertőtlenítő Rendszer

Eyelike Komfort Super Peroxidos Fertőtlenítő Rendszer
2018. július 5.

Elfogyott a DM-ben vásárolt folyadékom és csak a Müller volt nyitva vasárnap délután. Volt hagyományos kontaktlencse folyadék is, de kíváncsiságból ezt választottam. A csomag tartalmaz 360 ml peroxidos fertőtlenítő folyadékot, 45 db semlegesítő tablettát és egy elég hightech kinézetű tartót. A tartó 2 részből áll, az egyikbe teszed a lencséket, a másikba a folyadékot és a tablettát, majd össze kell tekerni a kettőt és egy zárt rendszerben történik intenzív pezsgés közepette a tisztítás. A leírásban nem szerepel, hogy milyen környezeti körülmények között javasolt az ilyen fajta kontaktlencse tisztítás, de gyanítom, hogy akkor, ha gyorsan akarsz tiszta lencséket, mert mondjuk nem várt szennyeződés érte. Elvileg nem is alkalmas a hosszabb tárolásra a folyadék, maximum egy éjszakára. A hagyományos folyadékhoz képest semmi extrát nem tapasztaltam a végeredményben. Jól tisztít, tisztán látok a reggelente feltett lencsékben. Kicsit tartottam tőle, hogy ez a peroxidos lötyi rajta marad a lencsén és csípni fog, de szerencsére eddig nem történt ilyen. Kb. 1000 Ft-tal drágább, mint a normál Eyelike folyadék. Valószínűleg nem fogom újra megvenni,de nem azért, mert elégedetlen vagyok vele, hanem mert az én életemben nem érzem szükségesnek ezt a módszert és megfelel a hagyományos folyadék is.

Update: 2018. 07. 05.
Egyik este figyelmetlen voltam és nem tettem bele a folyadékba a semlegesítő tablettát... Reggel pedig úgy tettem fel a szememre a lencsét, hogy egész éjszaka csak úgy magában a hidrogén-peroxidban ázott. Nem tudom elmondani, hogy mennyire fájt, alig bírtam levenni a szememről a lencsét. Nagyon durván bevörösödött a szemem, estére pedig a szemhéjam is feldagadt. Az incidens után fecskendővel, csapvízzel öblögettem a szemem, délután pedig hozott a párom hagyományos folyadékot és azzal is kimostam. Másnapra rendeződött a dolog, de sajnos elvesztettem a bizalmamat a termék iránt. Ha eddig hagyományos folyadékot használtál, nem ajánlom, hogy válts erre, mert hibás használat esetén eléggé megszívatod magad.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.