HRenata
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 45-54 |
Krémmániás adás-vétel
378 VÉLEMÉNY
Up.: Hát visszaváltottam egy kis egyszerű drogériás festékre. Amellett, hogy gyorsan kopott főleg az ősz szálakról, nagyon rezesedett is a szín. Akármilyen extra hűvös meg hamvas árnyalatot próbáltam. Aztán foltos is lett a hajam, elég látványosan. Hiába festettem be az egészet, foltos maradt. Vettem egy árnyalattal sötétebb színt, és semmit se csinált, mintha nem kentem volna a hajamra semmit. Nem értem mi történt. Végül vettem egy doboz Palette hajfestéket és azzal átfestettem, most jó. Csalódott vagyok, és semmi kedvem többet csodákat ígérő drága festékeket venni, ez nem az első ami nem vált be hosszabb távon.
Három, egymáshoz hasonló árnyalatát használtam (6/08, 66/78, 6/00), az utolsónál maradok hosszabb távon.
Előtte sokféle drogériás és fodrászkellékes festéket próbàltam már. Az eredeti hajszínem kb 5-ös színmélységű barna, a megjelenő ősz szálak miatt festem. Szóval az első benyomások: kiadós egy adag belőle, mivel 1:1.5 arányban kell higítani, az állaga hígabb krém, a hajon könnyen eloszlatható de nem csöpög. Szaga szinte egyáltalán nincs. Nem csípi a fejbőrt sem. Festés után a hajam pihepuha, selymes, mintha egy ápoló kezelés után lennék. A tipikus festett haj szag is elmarad, ami más festékek után körbelengi a fejem és utálom. A szín ugyanolyan lett mint a színminta tincsen, nem fekete, nem két árnyalattal sötétebb, nem csak három mosás után kopik annyit, hogy a kívánt árnyalat legyen.
Hosszabb távon szépen megmarad a szín, egyedül az ősz szálakról kopik, viszont ez a számtalan próbált festék közül mindnél így volt, szóval ez ilyen, nem rugózok már rajta. Egyébként nagyon szépek a színei, és mivel kiadós, tőfestéshez egy tubus több alkalomra is elég, így nekem megéri.
Számomra fontos az összetevőlista is, kifejezetten a ppd- és resorcinol mentes festékek közt keresgéltem, szóval ebben a tekintetben is tökéletes.
Revolution Forever Flawless Timeless Fantasy Szemhéjpúder Paletta
2023. szeptember 22.Hát elég vacak. A palettában szépek a színek, de a szemhéjon kb semmit se lehet belőle kihozni. Alig van különbség az árnyalatok között felvitel után, és nem nevezném erősen pigmentáltnak sem a színeket. A doboza szép, és ennyi. Számomra pénzkidobás.
125 KRÉM
4 MÁRKA
9 ÖSSZETEVŐ
Palette Intensive Color Creme Hajfesték
Up.: Több más, drogériás és professzionális hajfesték kipróbálása után újra ezt vettem. Hatos mélységűre volt egy ideje festve a hajam, de akármilyen hamvas vagy hűvös színt ígérő festéket vettem legutóbb már egy egyébként nem túl olcsó márkától, határozottan rezes-narancsos színe volt és úgy nézett ki, mint amikor a festett hajat vörösesre szívja a nap.
A legújabb csomagolású változatból az 5.1 hűvös világosbarnát használtam. Szépen befogta a hajam, ugyan sötétebb lett mint a dobozon, de közel sem lett fekete, kb 4-es mélységű barna az eredmény, ami hasonlít az eredeti hajszínemre. És a legjobb, hogy ez végre tényleg hamvas, ami hihetetlen. Semmi rezes nem maradt, nagyon szép hűvös barna az árnyalat. Miután más festékekkel ez nem szokott összejönni, ehhez se fűztem sok reményt ezen a téren, de kellemesen csalódtam.
Egyelőre a tartóssággal is meg vagyok elégedve, az ősz hajszálak nem virítanak már két hét után.
N4 világosbarna árnyalatot használtam. Már a hajamon volt a festék amikor itt olvastam hogy többeknek fekete lett a végeredmény mindenféle árnyalatnál, úgyhogy kissé megrémültem, de nekem olyan lett mint a dobozon lévő szín. A festék állaga pont jó, könnyű felvinni és eloszlatni, nem különösebben büdös, átlagos hajfesték szag. A dobozban lévő balzsam is jó, puha és jól fésülhető lett a hajam utána. Nekem bevált.