hvcs

adatok

2105 pont

Regisztráció dátuma: 2014. december 22.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

2105 pont

Regisztráció dátuma: 2014. december 22.
Bőrtípus: Kombinált

102 VÉLEMÉNY

Cien Professional Oil Care Balzsam Makadámia Olajjal

Cien Professional Oil Care Balzsam Makadámia Olajjal
2023. január 24.

500 Ft a Lidliben (2023 januárjában, a szörnyeteginflácó korában), és az egyik legjobb hajbalzsam, amit valaha használtam. Általában nem-kiöblítendőket használok, mert a sima hajbalzsamok nekem nem érnek semmit, ez viszont tökéletesen működik és már beépült szépen a rutinomba. Az állagát, illatát is szeretem. Én azt nem érzem, hogy különösebben fényesítené a hajam, de száradás után a hajam minőségét, tartását, vastagság-érzetét nagyon-nagyon megdobja (gagyi vékonyszálú hajam van amúgy).

Garnier Fructis SOS Repair 10in1 Nem Kiöblítendő Hajápoló Krém

Garnier Fructis SOS Repair 10in1 Nem Kiöblítendő Hajápoló Krém
2022. február 5.

Ha 10 az egyben, akkor gondolom fagyálló és fogkrém is egyben... Most komolyan, meddig lehet még fokozni a 2-in-1 koncepciót???

5 féle protein van benne, szóval akinek nem fehérjehiányos a haja (mint nekem), azt bizony szálkásítani fogja (sajnos nem a hasfalát). Akinek fehérjehiányos a haja, annak tökéletes lehet.

Viszont akinek jó, annak nagyon jó, ugyanis hatalmas adag barátságos áron.

Mixa Cica Repair Extra Rich Body Lotion

Mixa Cica Repair Extra Rich Body Lotion
2022. február 5.

Ez milyen már, hogy rá van írva, hogy"cica", de közben annyira nem hidratál, hogy utána igazi testápolót kell használnom, hogy ne húzódjon a bőröm! (mérges emotikon) Amint valamelyik korábbi véleményező írta, valószínűleg sok az a parfüm + dénár alc kombó. Konkrét kidobás lett belőle.

1 ÖSSZETEVŐ