Ildie
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 35-44 |
506 VÉLEMÉNY
Nagy hibátkövettem el, mert tavaly, vagy tavaly elött, de nem régebben, amikor ezt akciósan megvettem nem voltam elég körültekintő és nem néztem meg a batch kódot és egy már akkor bőven lejárt vettem meg. Hát ezért volt az annyira olcsó, hogy a Lancome ellenérzésemmel szemben is győzött.
2010 novemberi bakker.
Sem állagra, sem szagra nincs baja, de hát akkor is 6,5 éves grrr
Egyébként maga a cucc szerintem nem éri meg a közel 10 000 forintot. Sőt a csodás mágnessel cuccanósan bekattanó tokján kívűl egy olyan átlagosan jó rúzs.
Engem nem szárított, nem kopott gyorsan, amikor tette, akkor azt illendően és diszkréten.
Fele ennyiért és nem lejárva simán 5 csillag lenne.
Eddig a Siberia színnel próbálkoztam, de olyan sárga, hog a farsangi kínai jelmezhez használhatnám, semmi másra.
Color Siberia - light w/ neutral balance of pink & yellow undertones
Aki nem sárga egy az egyben annak nem ajánlom.
A fedése nem egy komoly dolog, nem is bánnám, de olyan túl semmilyen 15 000 forintért.
Nem láttam magam szépnek, (a színtől eltekintve sem)
Még a Mont Blanc nak azért adok egy tesztelésnyi esélyt de csak mert közel van a Sephora és ingyen van a teszter, máskülönben felejtős. Csak azért hogy legyen egy Nars cuccom ez nem ér annyit :(
28 smink
304 KRÉM
16 ÖSSZETEVŐ
Tarte Amazonien Clay Pro Palette
Vissza fogom vinni nagy valószínűséggel.
Porol mintha muszáj lenne neki. Éppen csakhozzáérintem a puha ecsetet éskis felhőcske kering a pelettakörül.
Sár színe van a szememen. Akármelyik színt próbálom, egy meleg barnás pacát kapok amitől betegnek nézek ki.
A rezes metál szín szép, de az alsó "kék" egy galambszín, ami duokróm próbál lenni, de csak simán ronda.
Primer nélkül 2 óra múlva elpárolog és összeül a ráncba.
Az árához képest ez nincs sehol sem :(