ilditoth
Krémmániás adás-vétel
78 VÉLEMÉNY
Natics Youth Shine Vita C Vitamin Booster
2023. augusztus 6.
Nagyon sokféle C-vitamint próbáltam, de az utóbbi években ultra érzékeny lett a bőröm, és minden kiütötte. Sajnos, a legutóbb véleményezett, mindenmentes, de többféle C-vitaminszármazékot tartalmazó, jóval drágább terméket is végül testre kellett elhasználnom. Emezt éppen amiatt vettem meg, mert a vélemények erre az irritációmentességre mutattak rá :) Illetve, a másik ok: nem szeretem azokat a formulákat, amiket túlságosan mindentudóvá akarnak tenni, mert nagyobb eséllyel kerülhet beléjük nemszeretem anyag. Ez pont jó összetétel, és szépen össze tudom rakni mindennel, amire még szükségem van.
A szérum maga valóban nagyon gyengéd, egyáltalán nem irritál, nem okozott pattanásokat, viszont szebb lett az összkép tőle. A nagy melegben csak az Australian Gold fényvédőt teszem rá, hogy ne folyjon le smink az arcomról, de ha kicsit hűvösebb az idő, plusz hidratálót is teszek a fényvédő alá.
Én tutti újraveszem!
Pem Delian Meet The Expert Anti-Aging Szérum
2023. július 18.
Tökéletesen kiforratlan vélemény, egyszer használtam, de már olyan régóta szemeztem vele, hogy most, hogy végre megvettem, muszáj pár sort írnom róla :)
Mivel nincsenek még itt vélemények róla, az összetevőlistára kellett hagyatkoznom, és az eléggé meggyőző (plusz a marketing-duma). A flakon cuki, és ötletes a cseppentője, bár mondjuk én a pumpás kiszerelést jobban szeretem. A termék maga géles, kellemesen eloszlatható, nem ragad (mondjuk ráteszek egy hidratálót, illetve ebben a melegben csak a fényvédőt), és tudtam rá sminkelni is.
Hát ezek alapján 5 csillag, de ugye a peptideknek kell idő, hogy kifejtsék a hatásukat, szóval még jövök vissza mondjuk egy hónap múlva, remélem, lelkesen.
Geek & Gorgeous 101 Happier Barrier
Nekem nem jött be - igaziból a család egyike sem, nem is nagyon értem magamat, miért vettem meg... a jó vélemények és a szép összetevők miatt, nyilván. Alapvetően a többi termékük is csalódást okozott, pedig mindig csekkoltam, nincs irritáló összetevőjük.
Vízhiányos, kb. mindenre érzékeny a bőröm, ez a krém reggelre (és még pár nappal később is) gyulladt pattanásokat generált. Érzésre megnyugtatta a bőrömet, de hiába.
Illetve, a szemkörnyékemen (ahol aztán tényleg nagyon száraz a bőr) alig szívódott be - gondolom, az arcomon is ott ült egész éjjel, ez okozhatta a pattanásokat.
Másoknak jó, ahogy látom, a hiperérzékenység nem a krém hibája, de így is csak egy hármast tudok adni neki.