jibjab
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | - |
457 VÉLEMÉNY
L'Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+
2023. október 15.Nem vagyok barátságban a fényvédőkkel, mert pattanásokat okoznak, zsírosak, ragadósak és ez alól csak kevés kivétel van. Ez kellemes meglepetés. Szérum fölé hazsnálom, arckrém nélkül. Jó smink alap, nem túl matt, de nem is nagyon fényes, nem irritál, nem okoz pattanásokat, nem kukacosodik, nem éreztem különösen ragacsosnak. Hogy mint fényvédő mennyire hatásos nem tudom, mert nem süttetem magam órákig a napokon, de a legmelegebb időjárásban sem olvad, nem égtem meg a városban mászkálások során. Összességében kellemes, ahogy a Revitelift termékcsalád többi tagja. A L'oréalból ez a kedvenc termékcsaládom, ezekben nem csalódtam, ez a fényvédő sem csalódás. Mivel ez a termékcsalád a 40+-os nőket célozza meg, szerintem ez a fényvédő is érettebb bőrön működik igazán jól. Fiataloknak, zsíros bőrüeknek sok lehet. Egyedül azt sajnálom, hogy azt a krémet kivonták, amiben a szérum és a krém egyben volt, egy pumpálásra jött mindkettő.
Dove Refreshing Uborkás Krémszappan
2023. október 12.Évtizedek óta használom, már akkor hoztam külföldről, amikor még itthon nem lehetett kapni. Imádom a Dove szappanokat, de amióta ezt kipróbáltam, ezt hazsnálom, mert csodás az illata, sokáig megmarad a bőrön, jóval tovább, mint a legtöbb szappan. Szárít egy kicsit, mint általában a szappanok, de megfelelő testápolóval oké és ettől mindig olyan tisztának érzem magam, amilyennek semmi mástól. Nagyon jól habzik, krémes és sokáig elég. Örök darabja a fürdőszobámnak.
67 KRÉM
4 ÖSSZETEVŐ
Nivea Cellular Luminous 630 Pigmentfoltok Elleni Nappali Krém SPF50
Update: Amit sose gondoltam volna, hogy pár hónap rendszeres használat (ez az egész Nívea Luminous termékcsaládra, illetve az 50 faktoros napozó/fényvédőre vonatkozik) tényleg halványította, illetve eltüntette a pigmentfoltokat az arcomról. A homlokomról és az egyik orcámról teljesen eltüntek a halványabb foltok, a másik orcáról, ami évtizedek óta nagyobb napfénynek, illetve UV sugárzásnak van kitéve a munkahelyi íróasztalom elhelyezkedése miatt, nos ezen a helyen pedig jelentősen halványította a sokkal erősebb színű foltokat. Azért kezdtem használni, mert jól beszívódott, jó smink alap volt, nem fűztem hozzá ilyen reményeket, de most nagyon meglepődtem. Nem tudom, hogy a hosszú évek fényvédőnélküliségének és az egy irányból kapott napfénynek a nyomait teljesen eltünteti-e majd, de nagyon szépen halványította. Ha lesz változás, jövök még update-elni.
Hosszú évek óta nem használtam fényvédőt, mert mindtől kipattogtam, volt amitől apróbb pörsenések, volt amitől nagyobb pattanások jöttek ki. Sőt, a fényvédőt sem kerestem a krémekben, legtöbbször fényvédő nélküli dolgot hazsnáltam. Egy Yves Rocher fényvédő volt csak, amitől nem pattogtam ki, kellemes az illata, de kicsit zsíros, főleg kombinált bőrre. Ezt anyukámnak vettük, úgy próbáltam ki. Az illata nekem rettenetes, ahogy az egész Luminous családnak, ez viszont szépen beszívódik, lehet rá sminkelni, nem kukacosodik és eddig nem is okozott pattanásokat. Kicsit zsírosabbnak tűnik felvitelkor, nem szupermatt az állaga, de hamar beszívódik, nem kell sokat várni a sminkkel. A Luminous termékcsalád szérumját használom előtte, aztán a sorozat szemránckrémjét és ezt a krémet, szépen kiegészítik egymást. Kombinált bőrre nekem megfelelő, jól felszívódik, nem izzad alatta jobban a bőröm, jól lehet rá sminkelni és egy hetes rendszeres használat után nem pattogtam még ki tőle. A fényvédő hatását nem tudom megítélni, eddig le nem égtem vele, az biztos, a pigmentfoltokat se tudom, hogy halványítja-e, mert ahhozt nem használom elég régóta, de jövök update-elni, ha lesz ilyen irányú tapasztalatom.