jkrisztie2
Krémmániás vevő: 40 vétel |
Megnézem |
398 VÉLEMÉNY
Yamuna Hamvas Szilva Fürdőbomba
2023. november 2.A Yamuna erre a szezonra hatalmasat alkotott ezzel a szilvás családdal. Illata mennyei, természetes, fahéjas-szilvás. Karácsonyi csomagban rendeltem a hidegen sajtolt szappannal együtt, azonnal ki is próbáltam egy jó meleg kád vízben. Isteni wellness, mást nem mondhatok. Kár, hogy egyszeri alkalomra elég. Be kell szereznem az olajat, vagy a literes kiszerelésű fürdősót! A Yamuna webshopban minden kapható.
Isteni édes krémes sütis, igazi téli kézkrèm. A tégelyes csomagolás miatt éjjeliszekrényre való, nem táskába, nem kocsiba. Most kezdtem el használni, hamar el fog fogyni az biztos! A szett részei még testvaj és fürdőszappan. Lábra is kipróbálom!
78 KRÉM
10 ÖSSZETEVŐ
Clarins Double Serum
Esti szérumnak rendeltem - lesz ami lesz alapon- a 75 ml-es kiszerelést, az 50 ml-es áráért. Gondoltam, így elérve a 45-öt, ennyit igazán megérdemel a bőröm. Milyen jól tettem! Illata fantasztikus, állaga selymes-olajos, nagyon tetszik. A kupak elfordításával lehet választani kisebb- nagyobb pumpálásnyi mennyiség között. Az üvege csodálatos, luxus kivitelezésű, már kézbe venni is öröm. Ami pedig benne van….. A hatása valami leírhatatlan, egyszerűen csodát művel az arcbőrömmel!!! Amióta megvettem, reggel is csak ezt használom a hidratáló krém előtt. Clarins rajongóként nem is értem, miért nem próbáltam ki hamarabb. Igazából, ha őszinte akarok lenni, mindig is az ára tartott vissza, de egyáltalán nem bántam meg a vásárlást. Ez egy csodaszer! ANR azóta a fürdőszoba polcon várakozik… Alig várom, hogy a szemkörnyék ápolóját is megkaparintsam!