Judiit
Korcsoport: | - |
Krémmániás adás-vétel
892 VÉLEMÉNY
Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF25
2021. május 9.Nem nagyon vagyok oda a márka termékeiért. Jó pár alapozójukat kipróbáltam, de eddig semmi nem jött be , illetve sosem volt az a wow hatás , mostanáig.... Nagyon kedvesek voltak a Douglasban, mikor érdeklődtem az alapozóról, rögtön kaptam is egy kis mintát tégelyben. Másnap alapozó fel, hihetetlen mód pont jó lett a szín is . :) Könnyen eldolgozható, mégis photoshop hatás. Nem emeli ki a ráncokat, egyenletesen elfedi a bőrhibákat. Nem szárít, nem zsírosit, Maszk alatt ez is kopik, de szépen, nem feltünően. Nekem nagyon bejön. Megy az 5 csillag.
Dove Nourishing Secrets Restorative Winter Ritual Tusfürdő
2020. december 12.Nekem nagyon nem. :( Csomagban költözött hozzám, így csak zuhany közben tudtam az illatát megnézni, Nekem ebben semmi téli, semmi karácsonyi. Enyhe szantál illat, semmi több, Az állaga.... fuh... hogy én hogy utálom ezt a sűrű, krémes alig habzó valamit. Első használatkor azt hittem, hogy véletlen a testápoló került a zuhanyzós cucccok közé. :) . Szóval nekem ez egy totátlis pénkidobás volt.
37 KRÉM
1 MÁRKA
12 ÖSSZETEVŐ
Oriflame Giordani Gold CC Cream SPF30+UVA
Kellemes csalódás. Egy médium árnyalat került hozzám. Sokáig kerikgettem, pont amiatt, hogy nagyon világos a bőröm, arra biztos nem lesz jó a szín.... Hát, jelentem tökéletesen passzol a porcelán árnyalatú arcomhoz. Brutál a fedése. Egy hangyafarknyi is szépen terül, lefed minden hibát. Matt marad rajtam meg a nap végére is. Nekem csillagos ötös, pláne ennyiért.