JudithBeauty

adatok

9085 pont

Regisztráció dátuma: 2015. május 12.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

9085 pont

Regisztráció dátuma: 2015. május 12.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 35-44

657 VÉLEMÉNY

Baba Cseresznye Illatú Frissítő Tusfürdő

Baba Cseresznye Illatú Frissítő Tusfürdő
2022. január 20.

Nekem tetszik az illata, viszont eléggé szárít, így alaposan kell utána testápolóznom. Zselés állagú, sokkal hígabb, mint amire számítottam, a habzása pedig közepes. A Baba zöld citrom és menta tusija sokkal jobban bevált. Nem hinném, hogy a cseresznyéset újra veszem majd.

Avon Planet Spa Heavenly Hydration Testradír

Avon Planet Spa Heavenly Hydration Testradír
2021. április 10.

Nagyon bevált ez a testradír. Érdekes, hogy amíg a testápoló balzsamja ( szintén az olívaolajos ) nekem nem tetszett, a radírja nagy kedvenc lett. Előtte a kolumbiai kávésat használtam, de az olívás talán még jobb is.
Szépen radírozza a bőrt, nem szárít, és az illata is szuper. A szemcsék pont megfelelően radíroznak, nagyon finom tapintású lesz utána a bőröm.
Mindenképp újra fogom venni.

Garnier BIO Anti-Age Nappali Krém Levendulával

Garnier BIO Anti-Age Nappali Krém Levendulával
2021. április 10.

Engem a levendula tartalma és illata csábított vásárlásra. És persze a megjelenő, apró ráncocskák. 2 tégely elhasználása után észrevehetően szebb, simább lett az arcbőröm. Sűrűbb állaga ellenére nagyon hamar beszívta a bőröm, nem okozott pattanásokat, kiütéseket.
Mondjuk, a kor előrehaladtával egyre szárazabb a bőröm, tehát bevált ez az arckrém. Engem az intenzív levendula illat sem zavar, sőt inkább megnyugtat.
Többszörvevős lesz. Megérdemli nálam az 5 csillagot.

3 ÖSSZETEVŐ

Verdyl Acetate i Kockázat: