Kajmi

adatok

4810 pont

Regisztráció dátuma: 2017. november 17.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

4810 pont

Regisztráció dátuma: 2017. november 17.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

135 VÉLEMÉNY

Dermedic Sunbrella Napfényvédő Spray SPF50+

Dermedic Sunbrella Napfényvédő Spray SPF50+
2023. július 30.

Dermedic Sunbrella Fényvédő sprayjét tesztelése kaptam.
Pumpás kiszerelésének köszönhetően praktikus a használata.
Nagyon könnyű textúrájú. Felvitel után gyorsan eldolgozható, hamar beszívódik a bőrbe. Nincs utána kellemetlen, ragadós érzet.
Finom az illata, nekem tetszik (valamilyen baby fürdetőre vagy testápolóra emlékeztet), nem az a tipikus naptej "illat".
150 ml-es, ami szerintem se nem túl kicsi, se nem túl nagy, így egy női táskában is simán magunkkal vihetjük bárhová és kéznél lehet, amikor csak szükséges.
Teszteltem a Balatoni nyaraláson is egész napos strandolós napokon. Jól teljesített, nem égtem le egyszer sem. Elég sokszor újrakentem, főleg fürdőzés után.
Én ajánlom a terméket.

Revalid Regrowth Szérum

Revalid Regrowth Szérum
2023. február 3.

A samponnal együtt csináltam végig egy 3 hónapos kúrát a trnd termékteszt jóvoltából.
Én vettem észre javulást. Kevesebb lett a kihullott haj mennyisége, és úgy másfél hónap után jelentek meg új babahajaim is.
Hajmosás után nedves hajra vittem fel, a többi napokon szárazra esténként. Nem zsírosította a hajam.

Revalid Hajnövekedést Serkentő Sampon

Revalid Hajnövekedést Serkentő Sampon
2023. február 3.

A szérummal együtt csináltam végig egy 3 hónapos kúrát a trnd termékteszt jóvoltából.
Kellemes az illata, megfelelően tisztít, jól felhabzik. A fejbőröm kicsit bizsergett, amikor használtam.

2 ÖSSZETEVŐ