KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Kamea

adatok

4050 pontRegisztráció dátuma: 2019. május 11.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

4050 pontRegisztráció dátuma: 2019. május 11.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 6 eladás
  (5 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 7 vétel
  (7 vélemény)
Megnézem

169 VÉLEMÉNY

Artdeco No Color Fixáló Púder

Artdeco No Color Fixáló Púder
2020. február 26.

Rá kell érezni az ízére! Akarom mondani, a használatára.
Ajánlották, így megvettem. Vártam tőle az optikai szépítő hatást az arcomon, de hiába. Nem kaptam meg, mert csak azt kaptam, amit ígért. A láthatatlanságot. Először bosszankodtam, hogy kifizettem jó sok pénzt a nagy semmiért! Dühös voltam, hogy csak pakolom belőle az arcomra a rétegeket, mégse látok semmit!
Aztán a sokadik használat után végre sikerült a titkot megfejtenem. Az utóbbi időben általam oly nagyon kedvelt bőrfényű, enyhén fényes finishű alapozókat kitűnően lehet fixálni vele anélkül, hogy lemattítaná a végeredményt. Az arcot ugyanis egy valóban láthatatlan „no color” púderréteggel vonja be. Nem ül bele a ráncocskáimba, illetve ha bele is ül, azt is láthatatlanul teszi. Nincs poros hatása, mert láthatatlan. A tömött, de puha IsaDora loose powder ecsetemmel szoktam felvinni. Vakon persze, mert azt se látni, hogy hova kerül belőle és hova nem.
Mattító hatásáról nem tudok beszámolni, de ugye nálam ez nem is opció, mert az utóbbi időben általában kerülöm a mattot.
„Öregecskedő” arcbőrre - amilyen az enyém is – éppen ideális!

Mixa Kétfázisú Szemfestéklemosó

Mixa Kétfázisú Szemfestéklemosó
2020. február 26.

Sajnos nekem nem vált be. Irritálta, szárította szemkörnyékemet. A sminkeltávolítás terén se tett csodákat. Azért nyögvenyelősen elhasználtam.

Artdeco Blush Couture Iconic Red

Artdeco Blush Couture Iconic Red
2020. február 26.

Már amikor először megpillantottam a virtuális térben ezt az IKONIKUS PIROS (mert mi magyarok még a piros és a vörös között is tudunk különbséget tenni) kollekciót, gyermeki lelkesedéssel kezdtem el egyre erősebben vágyakozni utána. Igen, körülbelül olyan lehettem, mint a kisgyermek, aki a kirakatablak üvegének még az orrát is nekinyomva bámészkodik a cukorkabolt belseje felé, abban bízva, hogy így beljebb kerül.
Külföldön élő ismerősöm mondta, hogy ott már kapható a boltokban, de én még csak nem is bíztam benne, hogy a kollekció valaha is ideér Magyarországra. Egyébként se örvend nálunk az Artdeco különösebb hájpnak.
Aztán a Müller szombaton, gyanútlanul besétáltam a boltba. És igen. Aznap élőben is megpillanthattam! A szívem hevesebben kezdett verni és a pillangók ott repkedtek a gyomromban.

A pirosító óhatatlanul a kollekció királynője a számomra. Vörös és dögös.
A tokot piros papírdoboz védi, a kompakt ugyancsak piros magasfényű műanyag, a tetőben tükör. Kis nyomógombbal tudunk hozzáférni a porhoz. A tetőt felnyitva, három színből álló körpirosító látványa tárul elénk. Egy halvány (de nem Barbie, inkább mályvás) rózsaszín, egy ennél sötétebb, kicsit pirosas rózsaszín, és a nekem leginkább tetsző narancsos korallszín. A színek – a karácsonyi Glamtopia pirosítóval ellentétben – itt elég nagy felületűek ahhoz, hogy egy kisebbfajta pirosítóecsettel akár külön-külön is bele tudjunk nyúlni. Ennek ellenére én csak a színeket összekeverve használtam eddig, csakúgy, mint az Artdeco Glamtopia pirosítónál is. (Régebben elhasználtam több ilyen 3 színösszetételű Astor pirosítót, nagyon kedveltem ezt a megoldást már akkor is.)
A pirosító teljesen rendben van mindenféle fronton. Kellően pigmentált, szépen építhető, finoman őrölt porállagú és tartós. Akár szemhéjon, szemhéjfesték gyanánt is jól teljesít (narancs a mozgó részre, a legsötétebb piros a külső V-be). Fénye nincs.
Tudom, az ár nem lehet szempont egy termék megítélésénél, hiszen mindenkinek más a kevés és más a sok. DE! Azért mégse tízenezerbe kerül!
Nálam most az aktuális kedvenc lett egy időre.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.