Kamea
22 ELADÓ KRÉM
565 VÉLEMÉNY
BioBalance Szuperszérum Arcra 24 Karátos Arannyal és Peptidekkel
2023. szeptember 21.
2023. 09. 21. Én nem nyertem, megvettem, mert egy olyan szakember ajánlotta a márkát, akinek adok a szavára. Reggelente használok belőle egy pipettányit. Szagtalan, géles állagú kence, amit a Peptaronic testes tonikján oszlatok el, majd masszírozok az arcbőrömbe. Szépen feltölt, nem marad utána különösebb ragacsos érzés, egyből mehet rá a hidratálókrém. Mondjuk az aranyszemcséket, amik ráadásul 24K-osak (hihi) csak vetítésnek tartom, de legalább jól néznek ki.
Szépen teszi a dolgát: karbantartja a bőrömet. Természetesen ennyi idős koromra már tudom, hogy a bőröregedést nem lehet visszafordítani, így ilyesfajta csodákat nem is várok el tőle.
Nem kell rendelgetni, meg tudom venni a DM-ben is. Szép összetevők, az ára is aránylag korrekt, a sokkal drágábbak se tudnak többet, mert azok se tudnak a bőr mélyebb rétegeibe hatolni.
Részemről 5 csillagos.
Giorgio Armani Neo Nude True-To-Skin Natural Glow Foundation
2023. szeptember 21.
2023. 09. 21. Az 5.5 árnyalatom van meg belőle és a jelenlegi kedvencem. A kézfejre kinyomva egy borzalmas színű, sárgás krémet kapok, ami aztán az arcon egyenletesen eloszlatva gyönyörűen eggyé válik annak színével. Kézzel viszem fel, nem lesz foltos, csíkos, nem ül meg a pórusok tetején. Enyhe, illetve közepes fedést ad, természetes bőrfényű és egységes arcbőr lesz az eredmény. A célom ennyi, nem kell több.
Építhető is, amennyiben elsőre nem sikerülne eltalálni a tubusból kinyomott mennyiséget. Az adagolása az egyetlen gyenge pontja, nekem hiányzik róla a nyomópumpa.
Rajtam napközben se csúszik-mászik, megtartja a bronzert és a pirosítót. (12-13 óra elteltével tízszeres nagyítótükörben szoktam időnként megvizslatni és minden alkalommal teljesen rendben volt.) Arra azért szoktam ügyelni, hogy a felvitelkor minél egyenletesebben és minél alaposabban dolgozzam bele az arc bőrébe. A reggeli arcápolást követően jelenleg a Guerlain L’or primert használom, arra viszem fel. Talán ez is segít abban, hogy elégedett vagyok a tartósságával.
Ha pedig fixálok, akkor általában a Guerlain meteorit gyöngyöket használom (nyaranta a Guerlain Electric Pearl-t), így egész napra megmarad a ragyogó bőrfény is.
Nekem bevált, szívesen használom, miért ne kapna hát 5 csillagot?
Bvlgari Splendida Jasmin Noir
2023. 10. 03. Meleg időben megette a bőröm, de mostanra, ahogy ezek a húszon fokok bejöttek, órák óta illatozik rajtam.
Nekem ez egy zöld illat, nem is értem a Noir elnevezést és a fekete üvegét. A Chanel No 19 kezdeti füstösségét leszámítva, a kifújás után úgy félórával No 19-cé válik rajtam. Ezért ahogyan a No 19-et is egy egyedi, különleges illatnak tartom, úgy ezt is. Ennek ellenére nem várok meg vele különleges alkalmakat, használom a hétköznapokban is, hiszen azok is bármikor különlegessé válhatnak. Csak rajtam múlik!