KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

katalinmester13

adatok

6095 pontRegisztráció dátuma: 2017. november 17.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 45-54

6095 pontRegisztráció dátuma: 2017. november 17.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: 45-54

251 VÉLEMÉNY

Balea Ureás Lábápoló Krém

Balea Ureás Lábápoló Krém
2020. augusztus 4.

2018. 09.14.
Véletlen szerencsének köszönhetem ismeretségünket. Egy vásárló érdeklődött holléte felől az eladónál. Közben az egekig magasztalta. ( Nem az eladót.) Fogalmam sem volt mi ez a csoda. Követtem őket. Hozzá vezettek. Miután tiszta lett a terep, levettem az utolsó darabot a polcról. Nagyon jól tettem. Tényleg csodadarab. Semmi másra nem kell beruházni mellette. Se só, se lavór az áztatgatáshoz, se sarokreszelő, se semmi. Nagyon jó az illata! Egy tubus elfogyott. De vettem utánpótlást.
Egyébként 600 Ft, és az összetevői sem egyeznek az ide feltöltöttel.

2019. 06. 06.
A második tubus is elfogyott. Véleményem változatlan. Nagyon jó. A megvonásos időszakban hiányzott. Nem szándékból nem használtam, lustaságból. De megbocsájtott. Két használat, és újra puhák lettek a tappancsaim.

2020. augusztus 4.
Harmadik tubus elhasználva. Megpróbáltam más márka ureás lábápolóját is közben. Ennek a nyomába sem ér.

Gloria Vanderbilt Vanderbilt EDT

Gloria Vanderbilt Vanderbilt EDT
2020. augusztus 2.

Két éve fújtam először magamra egy drogériában járva, majd megint, és újra, és mindig arra jártomban. Valami biztos van benne, mert én ilyet nem szoktam csinálni. Nem akartam megvenni, hisz elég sok parfüm várt a sorára itthon. De nem tudtam elengedni, folyamatosan piszkált. Az ára is meggyőző: 3090 Ft 100 ml-ért? Így születésnapomra megvetettem magamnak. Annyira vágytam rá, de mégsem csomagoltam ki. Csak nézegettem a dobozát a csillogó celofánon keresztül, mintha egy nagyon drága, nehezen beszerezhető illat lenne.
Pár hónap múlva ülök a legkedvesebb kolléganőmnél, és megpillantom a polcán e parfüm 50 ml-es verzióját. "Mid van neked? Csak nem Gloria Vanderbilt parfümöd? Megszagolhatom?" Szegény azt sem tudta miről beszélek. Kiderült, hogy már nagyon régen kapta (legalább 25 éve), gondolta, el kellene már fújkálni. Kezembe vettem, megszaglásztam. (Kicsit ütősebb a drogériában kipróbáltnál.) Nem tudom, mit látott az arcomon, csak ennyit mondott: "A tiéd." Nagyon örültem neki, pedig volt otthon (és most is van) egy bontatlan 100 ml-es. Szóval ennek a régi darabnak jártam majdnem a végére. Hagytam egy kicsit az alján.
Meleg, nyári napon használtam először. Moziba mentünk a fiaimmal. A kocsiban keringett rendületlenül ez a nem éppen divatos illat. Nem szóltak a fiúk, hogy nem bírják. A vetítésen is teljesen körbeölelt, minden mozdulatommal felfrissült. Attól féltem, hogy a mellettem ülő fiatal fiúcskát elkábítja, kiüti. Közelebb húzódtam a sajátjaimhoz. Nekik bírni kell, hisz én vagyok az anyjuk, engem választottak, mikor megfogantak.
Egy biztos, hogy ez jelen van rendesen. Kell hozzá egy nagy adag önbizalom. De hát mikor lenne az ember lányának önbizalma, ha nem a negyvenes évei végén? Én ezt fújtam télen, nyáron, éjjel és nappal. Nem untam meg. A legtöbb parfümöt a felénél megunom, alig várom, hogy végezzek vele.
Rajtam a tartóssága még nyáron is 7+ óra. Szeretem, ha egy parfüm tartós. Nem cipelek magammal soha egy illatot sem. Kifújásnál durván aldehides 1-2 percig. Majd szegfűs aldehid, később jázminos szegfű csepp aldehiddel. Végül szegfűs vanília. Érdekessége, hogy mikor már úgy tűnik, mindjárt eltűnik, újra felélénkül, illatozik.
Eleinte 4 csillagot gondoltam adni neki, de még egy parfümümre sem emlékszem, hogy milyen körülmények között használtam először, és még egyik sem volt ilyen ütős rajtam, mint ez a hattyús üveges gyönyörűség.

Elmex Sensitive Plus Szájvíz

Elmex Sensitive Plus Szájvíz
2020. július 31.

2019. június 20.
Ritkán használok szájvizet, mivel érzékeny fogaim jól elvannak a zöld Elmex fogrémek bármelyikével. De egy-egy áfonyázós nap után szükség van egy kis besegítésre. Ilyenkor a gyümölcssavtól elvásott fogaim hálásak ennek a szájvíznek. Én úgy érzem, hogy csak az Elmex szájvizei tesznek jót a fogaimnak. Az eddig próbált más márkák csak bántották, még érzékenyebbé tették őket. Szerintem ez és a lila is tökéletes öblögető szerek.

2019. november 21.
Újabb 400 ml "elfogyasztása" után a véleményem változatlan: nagyszerű termék.

2020. július 31.
Harmadik üveg: pipa

6 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.