katalinmester13
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Korcsoport: | 45-54 |
400 VÉLEMÉNY
Fusswohl Lábmaszk Sheavaj & Makadámdió
2023. november 22.Nem maszkként használtam hanem lábkrémként este lefekvés előtt. Így sok alkalomra elég volt. Én szerettem. De nem tett csodát.
Schwarzkopf Palette Deluxe Oil-Care Color Krémhajfesték
2023. november 10.A 3-0 sötétbarna árnyalattal festettem be a hajam. Ez a sötétbarna az igazán sötét sötétbarnák közé tartozik. Az előírt hatóidő alatt majdnem sikerült neki teljesen befedni a nagyon makacs ősz hajszálaimat. Más festékeknek nem szokott sikerülni ennyi idő alatt. Valójában a felvivő flakonja miatt vásároltam, amit használni tudok majd az ennél olcsóbb felvivőflakon nélküli festékhez. De akinek nem szempont az ár és az állatkísérletmentesség, annak biztos tetszene. Nekem is tetszik, de a fenti okok miatt nem vásárolom meg újra.
120 KRÉM
7 ÖSSZETEVŐ
YOUTHSHOTS by Dr. Fach Telomere Protecting Ránctalanító Arckrém
Egy rész 1 napi adagot tartalmaz. Ajánlott egy nap alatt elhasználni az adagot, mert másnapra már veszít a nedvességtartalmából, mivel nem lehet visszazárni a kis nem is tudom miket. Ilyenkor már nem könnyű felkelni és kukacosodik is. Frissen bontva tökéletes számomra. Könnyen beszívódik, szemkörnyékre is nagyszerű. Nagyon puhává teszi a bőrt és látványos a hatása. Na de egy napi adag 1000 Ft! Ennek ellenére nagyon ajánlom mindenkinek, aki tud és szeretne ennyi pénzt áldozni egy nagyon jó krémre.