kebkeb
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás eladó: 2 eladás | Megnézem |
103 VÉLEMÉNY
Olyan vad karikákkal, mint nekem van, kötelező darab. Az ecsete bár a használhatatlanság határát súrolja, egy jó ecsettel (MAC 286) kombinálva csodákra képes. Biztosan újra és újra beszerzős. Nekem Bright Forecast árnyalatban van meg.
UI: nem, nem korrektor, annak ne is szánja senki.
Frissítés: időközben kicsit tapasztaltabb lettem: keresni fogok helyette mást, nem bírja ki az egész napot (de szerencsére fokozatosan halványul és nem darabokban, foltosan kopik/pereg). Talán az Yves Saint Laurent Touch Éclatja lesz a következő, vagy - ha addig eljutok a Sephorába, akkor a Benefit Erease Paste, ami ugyan kicsit más jellegű termék, de a cél vele ugyanaz -. Azért karika-eltüntetési-kezdő-csodaszernek jó próbálkozás volt és ami van, azt elhasználom, valamint ha nem találok jobbat, akkor újraveszem. :)
Sephora Classic Korrektorecset
2016. július 10.
Kiváló ecset, tökéletes az ecsetszálak minősége folyékony/krém korrektorok esetén. Én időnként még paint pot-ot is szoktam vele használni, arra is tökéletesen alkalmas. Nem csupán újra venném, de ha legközelebb Sephora környékén járok, veszek még vagy kettőt.
Update: időközben azért kipróbáltam több másmilyen ecsetet a kategóriában, így nagyobb összehasonlítási alappal már messze nem olyan jó. Túl vastag a dolgához, hamarosan az "utazó" készletembe fog kerülni (azaz azok közé az ecsetek közé, aminél nem borulok ki, ha elhagyom őket).
MAC 286 Duo Fibre Tapered Blending Brush
Én a Prep+Prime Highlighter Pen eldolgozásához szereztem be. Nagyon szép a végeredménye, ellenben most még kissé szúr (bár még elég új), reményeim szerint pár mosás után jobb lesz a helyzet. Addig csak 4 csillag.
Update: megpuhult, +1 csillag :)
Update2: a highlighter pen feldolgozása után a korrektorom eldolgozásához is befogtam, tökéletesen végzi azt a melót is :)