kebkeb

adatok

2070 pont

Regisztráció dátuma: 2015. október 11.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

2070 pont

Regisztráció dátuma: 2015. október 11.
Bőrtípus: Kombinált

103 VÉLEMÉNY

MAC 286 Duo Fibre Tapered Blending Brush

MAC 286 Duo Fibre Tapered Blending Brush
2016. július 10.

Én a Prep+Prime Highlighter Pen eldolgozásához szereztem be. Nagyon szép a végeredménye, ellenben most még kissé szúr (bár még elég új), reményeim szerint pár mosás után jobb lesz a helyzet. Addig csak 4 csillag.

Update: megpuhult, +1 csillag :)
Update2: a highlighter pen feldolgozása után a korrektorom eldolgozásához is befogtam, tökéletesen végzi azt a melót is :)

MAC Prep+Prime Highlighter

MAC Prep+Prime Highlighter
2016. július 10.

Olyan vad karikákkal, mint nekem van, kötelező darab. Az ecsete bár a használhatatlanság határát súrolja, egy jó ecsettel (MAC 286) kombinálva csodákra képes. Biztosan újra és újra beszerzős. Nekem Bright Forecast árnyalatban van meg.

UI: nem, nem korrektor, annak ne is szánja senki.

Frissítés: időközben kicsit tapasztaltabb lettem: keresni fogok helyette mást, nem bírja ki az egész napot (de szerencsére fokozatosan halványul és nem darabokban, foltosan kopik/pereg). Talán az Yves Saint Laurent Touch Éclatja lesz a következő, vagy - ha addig eljutok a Sephorába, akkor a Benefit Erease Paste, ami ugyan kicsit más jellegű termék, de a cél vele ugyanaz -. Azért karika-eltüntetési-kezdő-csodaszernek jó próbálkozás volt és ami van, azt elhasználom, valamint ha nem találok jobbat, akkor újraveszem. :)

Sephora Classic Korrektorecset

Sephora Classic Korrektorecset
2016. július 10.

Kiváló ecset, tökéletes az ecsetszálak minősége folyékony/krém korrektorok esetén. Én időnként még paint pot-ot is szoktam vele használni, arra is tökéletesen alkalmas. Nem csupán újra venném, de ha legközelebb Sephora környékén járok, veszek még vagy kettőt.

Update: időközben azért kipróbáltam több másmilyen ecsetet a kategóriában, így nagyobb összehasonlítási alappal már messze nem olyan jó. Túl vastag a dolgához, hamarosan az "utazó" készletembe fog kerülni (azaz azok közé az ecsetek közé, aminél nem borulok ki, ha elhagyom őket).

1 MÁRKA