kissagi19
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
274 VÉLEMÉNY
Paco Rabanne Olympéa Legend EDP
2022. április 23.Valami mennyei. Édes, ugyanakkor sós finomság. Az első 1,5 órában kissé karcol az ámbra, majd leszáradás után stabil 5-6 órán át egy igazi különleges aurát von a viselője köré. Nincs nagy sillage 1 fújás után, csak a nagyon közel állók érzik. A sós-édes alapillat viszont fürdés után is érezhető, nem semmi... 😏
2022. április 13.
Kellemes meglepetés. Papírcsíkon friss, üde és igazi tavasz-illat. Nem is tudom az illatjegyeket kiérezni, csak a finom frissességet, ezért 5*.
A bőrömön viszont pusztulat. Már tudom, a rózsabors amit a bőrömön rettenet keserű, ezért 1*.
Az átlaguk 3 *.
5 KRÉM
Balea Krémdezodor Nátronnal, Málna- és Magnóliaillattal
Új dobozzal vettem, ami konkrétan semennyire sem dezodorál. Más az állaga és a színe is. Kár volt elrontani, ami jó volt
2021.02.21 Update: 1 hete csak ezt használom, mert nem jutottam el a megszokott stiftemet megvenni. A kövi gyanta miatt még van egy kis hónaljkutyám is, és így sem büdösödök, sem izzadok. Aktív életet élek, sokat sétálok, este pedig itthon tornázok, tehát nem 0-24ben hanyatt fekszem. Hihetetlen. Mindenkinek ajánlom.
Alumentes golyós deót használtam előző napon,(tehát nem volt hosszan tartó speckó deo rajtam) majd reggel ezt kentem fel. 0 nedvesség a pólómon, 0 szag.
Pihenős, nem rohangálós napon használtam, hétvégi, szabadnapos deónak elsőre tökéletes lesz. A kis kiürült doboz pedig PET, újrahasznosítható.