KlaudiaZs

adatok

7460 pont

Regisztráció dátuma: 2014. december 28.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

7460 pont

Regisztráció dátuma: 2014. december 28.
Bőrtípus: Normál

401 VÉLEMÉNY

Braun Silk-expert IPL

Braun Silk-expert IPL
2022. április 29.

Én ezt kifejezetten az arcszőrzet miatt vettem meg, az államon már eléggé eldurvult a helyzet, és "sajnos" itt ideális is volt a szőr/bőr színarány, valószínűleg a tinikoromban szedett hormontartalmú gyógyszer fokozta a (genetikailag amúgy is sötétebb, sűrűbb) szőrnövekedést tovább, mert szervi gond nincs, kivizsgáltattam. Először ritkábban használtam, majd mikor láttam, hogy mintha ritkulna az államon a szőr, felbátorodtam, és heti 2-szer is használtam, ami fokozatosan, kicsit lassan (jó pár hónap kellett), de meghozta az eredményt. Majdnem az összes sötét, erős szőrszálat eltüntette, egyszerűen nem nőtt olyan, vagy csak kis pihék, amik nem is voltak már sötétek se. Azt a pár makacs szálat, ami pedig nem akart eltűnni, azt kihúztam, és furcsa módon ezzel azok is megszűntek. Jelenleg ott tartok, hogy szinten tartás végett heti 1-szer végigvillantom, de körülbelül havonta egyszer jön ki egy olyan szál, ami kicsit erősebb. Engem már csak ezzel is meggyőzött, bár sajnos a bajusz résszel, ahol nem volt ennyire erős a szőr, ott nem boldogul ilyen jól. A hónaljamat is elkezdtem, ott is látványos a hatás, heti 1-2szer használom ott (eddig talán összesen 5-ször), de már a harmada nem nő. Szerintem megéri beruházni rá, de az biztos, hogy időt kell szánni a kezelésekre, és inkább a téli hónapokra időzíteni.

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop

Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop
2022. április 29.

Ez egy kis csoda, legjobb C vitaminos szérum, amit eddig használtam, pedig sokfélét végigpróbáltam már. Felénél kevesebb van már benne, időszakosan használom, most például 1-1.5 hete minden nap, esténként. Ez idő alatt a több hónapos pattanás utáni makacsabb foltokat is halványította, a frissebbeket eltüntette, az új pattanások, komedók pedig másnapra majdnem eltűnnek. Az elmúlt egy évben az állam környéke borzasztó állapotban volt/van állandóan (valószínűleg stressz meg hormonok) és ez az egyetlen ami megoldás rá, sajnálom, hogy nem fedeztem fel hamarabb. Néha tartok szünetet a használatában, mert engem szárít egy idő után (mint most is ez után az intenzív 1 hét után) vagy csak ritkábban használom, például hetente 2-szer. Az enyém még nem sárgult be, csak a szagán érzem már, mikor felkenem, hogy olyan "fémes". Furcsa az állaga, nagyon folyós, viszont olajos érzetű a bőrön, és mégis pillanatok alatt maradéktalanul beszívódik. Először melegséget lehet érezni, holott semmi irritációt nem tapasztalok közben. Csak ajánlani tudom, megéri kipróbálni, nagyon látványos folthalványító/gyulladáscsökkentő szérum.

Benton Snail Bee High Content Essence

Benton Snail Bee High Content Essence
2021. március 31.

Kb 5 éve használtam, imádtam, majd egyszer csak nem rendeltem meg újra, kerestem mást. Nemrég visszatértem az összes régi jól bevált arcápoló termékhez, és imádom most is, könnyű, rögtön beszívódik, ad egy kis pluszt, plusz hidratálást és csökkenti a pirosságot, legyen az pattanás vagy csak irritáltabb bőr. Reggel a Cosrx AHA-jára viszem fel, majd megy rá fényvédő, és a nap végére szebb lesz az arcom és kordában tartja ez a kombó a maszkviseléstől megviselt bőröm, kevésbé szárad, kevésbé pattanásosodik. Nagyon kevés elég belőle az egész arcra, esszencia és érződik is rajta, vizesebb géles alapú és könnyű eloszlatni kis mennyiséget is, így az ára se vészes.

1 ÖSSZETEVŐ