krdori
Korcsoport: | 25-34 |
19 VÉLEMÉNY
Lovely Curling Pump Up Szempillaspirál
2017. május 17.
Örök kedvenc. Legalább harmadik alkalommal veszem újra, mert annyira gyönyörű pillákat varázsol. Szétválaszt, hosszabbít, dúsít és a színe is kellően fekete. Egész nap tart, nem potyog. :)
(Nagyon-nagyon hasonlít a Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic szempillaspiráljához. A kefe formája, a festék állaga, az ára, szinte minden.)
DM-ben jártam, impulzív vásárlást csináltam... Elég nagy hülyeség volt és pont.
Citromfüveset vettem, mert tetszett a színe és az illata. De már ott elbizonytalanodtam mikor a kádba dobás előtt, kézbe véve atomjaira esett. Szerencsére maradt egy nagyobb darab, azt bedobtam és vártam "a" pezsgést, de semmi. Elég kukán nézhettem ki. Gondoltam biztosan kell a többi része is az élményhez, hát 3 maroknyit lapátoltam bele, de csend volt. A fürdővíz színe közben zöldes lett. Az "illat" és az élmény tartott vagy 5 percig, aztán inkább lezuhanyoztam...
Cosmia Nourishes & Repair Hajpakolás
Imádom, mert csodát művelt a hajammal.
Vékony szálú (festett), könnyen töredező hajam van.
Egy hónapja vettem, lesz ami lesz alapon és álmaim netovábbja ez a termék. Ilyen szintű regenerálást még egyik ilyen tápláló hajpakolásnál se tapasztaltam. Hajmosás után egyszerűen felviszem a hajvégekre, és hagyom 4-5 percig hatni. Mikor kimosom, már tapasztalom azt a fantasztikus érzést, amit hagy maga után. A hajvégeim puhák, selymesek és könnyen kezelhetőek. Az óriási kiszerelés miatt egy pár hónapig még biztos ki fog tartani.