kristinakroes
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
89 VÉLEMÉNY
Trend It Up Intense Color Vízálló Szemhéjtus
2019. január 16.Az első Trend it up termékem és lehet az utolsó is. Vígasztal, hogy csak 200 ft-ot adtam ki érte. Borzalmas termék, tényleg felragasztja a szemhéjat, pedig nekem egyáltalán nincs fedett szemhéjam, olyan nyílt a szemem, mint egy Barbie babának. Sajnos ennyiben ki is merül a hasonlóság köztünk :D Szóval ennek ellenére is képes összeragasztani a szemem, az istennek nem jön le mikor szeretném lemosni és kényelmetlen a viselete. 1-2 óra szenvedés után lakapartam magamról és kidobtam. Pedig a színe (a lilának) gyönyürű volt. Sajnálom, hogy nem lettünk jóba vele- Lehet, hogy a márkával se fogok emiatt.
L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Coco Hajpakolás
2018. július 1.Isteni kókuszillata van és pihe-puhává varázsolja a hajat :)
Geek & Gorgeous 101 C-Glow 15% C-Vitamin Szérum
Még csak rövid ideje használom, de nagyon ígéretesnek tűnik. A folthalványító és feszesítő tulajdonságairól még nem tudok nyilatkozni, de eddig nagyon kellemesnek tartom a használatát. Én sok lépcsős bőrápolási rutint követek, ezért nagyon boldog vagyok, hogy ennyire vízszerű, könnyed formula, könnyen lehet rétegezni. fantasztikus. Már is szerelem, mert hihetetlenül üdévé varázsolja a bőröm, azt a hőn áhított egészségtől ragyogó, glass skin, dewy skin finisht adja, amire mindig is vágytam. Bűn alapozóval elfedni ezt a fényt. Ha az optikai tuning mellett segít a folthalványításban és a bőrfeszesítésben, akkor a kedvenc geek and gorgeous termékemmé fogja kinőni magát. Pár hét múlva updatelek.