KuSza

adatok

1050 pont

Regisztráció dátuma: 2016. július 3.
Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

1050 pont

Regisztráció dátuma: 2016. július 3.
Bőrtípus: Zsíros

41 VÉLEMÉNY

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Szempillaspirál

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Szempillaspirál
2017. szeptember 18.

Ez a leges-legjobb szempillaspirál, amit valaha használtam. Gyönyörűen szétválasztja a pilláimat, az egyetlen bajom vele, hogy nem olyan hiper-szuper fekete, mint amit én szeretek, de ettől függetlenül abszolút kedvenc. Az újravételén gondolkodom, mert elég húzós az ára, teljes áron biztosan nem venném meg, de ha olcsóbban lesz rá lehetőségem, mindenképp újraveszem.

UPDATE: Azóta (szűk másfél éve) hihetetlenül megszerettem, újravettem, volt rá kedvezményem, de már nagyjából nem tudok élni sem nélküle, úgyhogy ha nem küldenének minden hónapban kedvezményes törzsvásárlói kuponokat, akkor teljes áron is megvenném. Egy rétegben gyönyörű, természetes, már ha valakinek vannak ilyen brutál hosszú, fekete és göndör pillái, de a lényeg, hogy szépek el vannak választva és nagyon-nagyon szép, több rétegben pedig olyan, mintha műszempillát viselnék. Többen meg is kérdezték, hogy az van-e rajtam, még fiú (!!) ismerőseim. Szóval én nagyon ajánlom mindenkinek. 15 csillag minimum. *-* *-*

RdeL Young I Love Unicorns Shimmer Cream

RdeL Young I Love Unicorns Shimmer Cream
2017. augusztus 13.

Ez a legkedvencebb highlighterem. ^^ Nagyon szeretem, szépen csillog, tartós, nem mászik el az arcomról és az ára is nagyon baráti. Én a csomagolását is nagyon szeretem, könnyű adagolni, egyébként nagyon kevés kell belőle. Nagyon sajnálom, hogy csak limitált kiadás volt, ha esetleg valahol valahogy mégis belefutok, tuti veszek még belőle.

Catrice The Precious Copper Collection Szemhéjpúder Paletta

Catrice The Precious Copper Collection Szemhéjpúder Paletta
2017. augusztus 13.

Hihetetlenül szeretem ezt a palettát. Nem olyan régen vettem, amikor Balatonon nyaraltam, volt, hogy akkor is használtam, amikor utána strandolni mentünk és nem tudom, hogy a barátaim, vagy én lepődtünk meg jobban, amikor a vízből kijőve is tökéletesem a szememen volt, pedig nem nagyon kíméltek a többiek, kaptam vizet rendesen. :D Pedig én alapot sem használtam hozzá, csak egy kis korrektort és így is megmaradt, nem potyogott le, nem folyt el, nem gyűlt össze, pedig nekem már 1-2 óra után kb minden csíkokban áll a szemhéjaimon, alappal együtt is. Ez nem tudom nem tudom miből van, de én ilyen tartós szemfestéket nem gyakran látok. És a színek.. Hát azok valami elképesztően gyönyörűek. :O Mondjuk nem tudom, hogy a leírás milyen matt kontúrozó árnyalatról beszél, mert mindegyik tömény csillám, de valami fantasztikusan szépek. A színekkel hétköznapi és alkalmi sminket is lehet készíteni, ha ügyesen variálja az ember, akkor elég változatosan. Én nagyon ajánlom mindenkinek, nagyon jó befektetés.