laanyka

adatok

3690 pont

Regisztráció dátuma: 2015. április 21.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

3690 pont

Regisztráció dátuma: 2015. április 21.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

239 VÉLEMÉNY

Dior Miss Dior Absolutely Blooming

Dior Miss Dior Absolutely Blooming
2023. május 28.

Tom Ford parfümöket használok már évek óta, ami brutál fűszeres, és szerettem volna valamit, ami könnyedebb virágosabb, de mégsem ez a lingyi langyi rózsás, hanem karakteresebb illat. Sokáig hezitáltam a Miss Dior EAU és e között a változat között, de ez valahogyan jobban passzolt a bőrömhöz. Az én bőrömön ez egy elegáns, virágos-gyümis illat, ami viszont karakteres is, kicsit édeskés, így pont nekem való. A tartóssága is teljesen okés, bár én szeretem frissítgetni magamon a parfümöket legalább napi 2x, ezért ebből is a 100 mls változatot vettem :D

Dior Backstage Glow Face Palette

Dior Backstage Glow Face Palette
2023. május 28.

Mostanában mindenhol ez az arcpaletta jött velem szemben, úgyhogy nem bírtam ki, muszáj volt megrendelnem. Csodaszép highlighter paletta, nagyon csillogós, de tapasztalgatás után szerintem lehet vele visszafogottabb sminket is készíteni. Én a 001-es árnyalatot választottam (ez van a képen), a többi annyira nem tetszett, túl sárgás vagy rózsás volt nekem. A szememre is szoktam rakni, főleg a barnából, ott is nagyon jól mutat. Nekem nagy szerelem

Neutrogena Hydro Boost Water Gel (régi)

Neutrogena Hydro Boost Water Gel (régi)
2023. április 14.

Engem kicsit zavar az illata - rágógumira emlékeztet, ami egy elég gagyi hatást kelt. De ha ettől elvonatkoztatok, egy teljesen okés semmi extra hidratálót kapok, amit kedvel a bőröm (gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragacsos vagy zsíros érzetet, kellemes viselet), de nélküle is teljesen jól elvan. Nem rossz, de kicsit többet vártam.