Ladybee
7 ELADÓ KRÉM
45 VÉLEMÉNY
Lancôme la Nuit Tresor Fleur de Nuit
2023. május 19.
Jöttem javítani az összképet róla, mert egy nagyon is szererhető illat ez.
Engem ez annyira nem érdekelt, hogy elmondani sem tudom. Igazából idegesít mindenből a százhuszadik flanker, hát még a La Nuit Tresorból, amiről nem voltam jó véleménnyel, amíg ki nem próbáltam egy régebbi üveget belőle.
Szóval ez úgy került hozzám, hogy parfümista barátnő ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljam és adott 2 milit egy fújósban. Amit kb egyszerre egy nap alatt el is fújkáltam, mert alig éreztem az illatát.
El is könyveltem, hogy ez egy százhuszadik finom kis édes cucc, ami alig érződik, hagyjuk.
De később csak nem hagyott nyugodni, folyton előjött annak az alig érezhető illatnak az emléke és vettem belőle 10 milis fújóst. És kéremszépen ez a fújós előkerül hetente háromszor, négyszer. És az a csoda történt meg, hogy már abszolút nem lepkefing. Ha este lefekvéskor befújom magam, akkor azt még másnap délben is érzem. Egy fújást a nyakszirtre.
Ami a hasonlóságot illeti a többi kávés illattal, szerintem elfért még ő a kínálatban. A Black Opiumot én nem igazán szeretem, valahogy kicsit erőszakos illat nekem, ami önmagában nem lenne baj, de a gourmand jegyekkel együtt már sok. (Van egy utánzatom belőle, amit viszont igen. Az állítólag Floral Shock verzióra hajaz a leginkább.)
Ami az Only One-t illeti, az is hónapok óta kínoz. Magyarázom magamnak hónapok óta, hogy nem kell mindkettő, de nem sikerült meggyőzni magam. Annyi a közös bennük, hogy valóban egy családba tartoznak. Virágos-gourmand mindkettő és igen, kávés is mindkettő. DE! 😃 De a Fleur egy tubarózsás, krémes illat, az Only One pedig ibolyás, púderes darab! Teljesen más minőség, kérem! Illetve a Fleurben tejes az a kávé, ami méginkább krémessé teszi az illatot. Az Only One pedig karamellás, ami méginkább a púderességre erősít rá. Szóval teljesen más megközelítése a témának a két illat és van helyük egymás mellett. Különösen nálam. 😁
Annyival kiegészíteném még a fentieket, hogy én mindenre nagyon gyorsan ráunok, de a Fleur most már hónapok óta kísér. Úgyhogy tud valamit. És ami nagyon fura, hogy én hajlamos vagyok illatokra rácuppanni az üvegük miatt, de a Fleur nekem egy sima kis fújósban is totálisan megállta a helyét illatként. Nem kellett fokozni a hatást a vizualitással is. (Ennek ellenére lett üvegében is, mert kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot. 😁❤️)
Clinique Simply. Semmi köze a Happyhez. De aki ismerte a Simplyt, annak ez jó hír. 😊❤️
Paco Rabanne Olympéa Acqua EDP Légère
Ma vettem át. Nem szoktam rögtön véleményt írni, de ez annyira eltalált illat, hogy nem bírom magamban tartani. Szeretem a sima Olympéat is, de ez tud valami extrát ahhoz képest. Azt hiszem a cashmeran lehet. Engem mindig megvesznek kilóra azok az illatok, amikben cashmeran van. 😍 Elég jól projektál, folyamatosan érzem magamon órák óta. Tartósságáról nem tudok egyelőre nyilatkozni, de gondolom, nem lesz rosszabb, mint bármi hasonló kategóriás darabnak. De baromi jó illat, az tuti.