KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Lapo

adatok

11165 pontRegisztráció dátuma: 2016. február 29.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

11165 pontRegisztráció dátuma: 2016. február 29.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 35-44

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 246 eladás
  (120 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 14 vétel
  (12 vélemény)
Megnézem

251 VÉLEMÉNY

S.T. Dupont Royal Amber EDP

S.T. Dupont Royal Amber EDP
2019. július 16.

Hiszem, hogy vannak még ismeretlen gyémántok a niche, egyébként kétség kívül sokszor csodás, de legtöbbször illatélmény kategórián innen és világán kívül.. amiket a designer kategóriából ritkán emel fel a marketing a mainstream világ elé, ezáltal soha nem lesznek olyan ismertek, népszerűek és erényeik sem lesznek olyan széles körben méltatva, amit egyébként jogosan érdemelnének meg.. ezeket keresem továbbra is.. izgalmas, de sokszor csalódással teli „utazás” ez. Ez esetben nem ez történt..
Az illatban kifújást követően a kicsit virágos, fűszeres és némi száraz oud szinte percenként szépen csendesedik, majd kezdenek kicsit a fás akkordok előtérbe kerülni, ezt követően kezd a bőr alapot adni az illatnak. Fantasztikus élmény.. gazdag, minőségi illatvilág, régen találkoztam ilyen sokat változó illattal. Kellően más mint a ma megszokott illatok, ellenben a hűvösebb hétköznapokban is hordható csodás illatvilág. Abszolút unisex, évszaka az ősz és a tél, illetve kétség kívül 30 év fölött ajánlott.. hatótáv és tartósság szempontjából sincs szégyenkezni valója.
Az eddig együtt töltött néhány órás utazás változatos, izgalmakkal és élettel teli.. azt gondolom, nem kívánhatunk mást, jobbat egy ilyen árkategóriájú illattól (azon felül sem sokkal többet).. Csodás utazás ez.. Egyértelműen az idei év egyik nagy felfedezettje számomra.

Thierry Mugler A*Men Pure Wood

Thierry Mugler A*Men Pure Wood
2019. július 14.

Ismerős ez nekem valahonnan.. kifújást követően, igyekszem mostanában megvárni az illatnak a szilázsából történő megismerését, nem pedig nagyot beleszippantva a kifújt-tömény illatba.. (nagyon nehéz..próbáljátok ki egy új, nem ismert illat vásárlásakor :D) Sokszor valósabb képet kap az előbbi esetben az ember magáról a parfümről.
Végiggondolva az általam ismert parfümöket, Tauer mester csodás L’Air du Desert Marocain illata volt az amire egyértelműen hasonlít a kifújást követő 10-15 percnyi fűszeres szilázs. Ezt követően a vaníliának és némi kávénak köszönhetően kezd kicsit gourmand illatba átcsapni a már előttem említett, némiképp ódon hangulatú, végtelenül száraz tölgyfás főakkordot megtámogatva. Érdekes és egyedi párosítás, a leszáradásában semmihez sem hasonlítható, a mai divathullámnak szerintem ellentmondó őszi-téli illatvilág..nem feltétlenül fiataloknak.

Dior Sauvage EDP

Dior Sauvage EDP
2019. június 23.

Ez az illat minden, csak nem Johnny Depp (az EDT még kevésbé).. és bár, nyilván az általa alakított főszereplők karaktere mondatja ezt velem, mintsem a magánélete ismeretei alapján jelzem ( :D ), de azt gondolom, a Dior sem az utóbbi alapján választotta "arcnak" ehhez a parfümhöz..
Ellenben nagyon-nagyon sok pénzébe kerülhetett, hogy Johnny modellt álljon a marketing portfólióhoz, ugyanis ha valakiben, benne nagykanállal mért deviancia lakozik a mai (?) sztárok közül.. Tulajdonképpen ezért szeretjük.. a Hölgyek még inkább.. :)

Ebben az illatban elég sok minden megtalálható, de a tömeg által kedvelt és szeretett konfekción kívül az ég világon semmi.
Nem kérdés, hogy óriási siker lett (legfőképp üzleti de minden más szempontból is) és az sem hogy imádják a Hölgyek.. de "hősünk" karaktere ennél jóval többet kívánt volna..

(Nem.. nem egy újabb "sz@r ez az illat" vélemény van részemről kialakulóban.. de ha Ti, kedves Hölgyek.. ha az igazi FÉRFIT keresitek, a legkevésbé ajánlott egy, ezt az illatot használó, elvileg igényes és ígéretes férfibe (?) botlanotok.. Véleményem szerint semmi más nincs mögötte, csak a magamutogatás és a pöffeszkedés..

(anno vásároltam belőle egy üveggel...próbáltam megérteni a "hype"-ot.. kevés sikerrel..)

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.