KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

lazolkov

adatok

7450 pontRegisztráció dátuma: 2016. október 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

7450 pontRegisztráció dátuma: 2016. október 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 41 eladás
  (25 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 35 vétel
  (30 vélemény)
Megnézem

160 VÉLEMÉNY

Sonoma Scent Studio Winter Woods

Sonoma Scent Studio Winter Woods
2020. március 10.

A téli erdők rendkívüli intenzitással indít, csípősen füstös, balzsamosan gyantás, guaiac fás, állati kasztoreummal, amelynek valami egészen különlegesen ínycsiklandozó, de nem túl édes juharszirupra emlékeztető, szinte vajas illat ágyaz meg, pár perc erejéig. Vastag és erőteljes textúra, ez a buja sötétség már-már a Slumberhouse setét erdejét idézi Josh Lobb Norne című liturgikus „költeményéből”. Olyan, mintha valaki egy hatalmas füstölőt lóbálna egy sűrű, sötét, hóval borított nyirkos erdő közepén tartott pogány szertartáson.
A gyönyörű nyílás csikorgó ágyán, döbbenetes mélységű leszáradásnak lehetünk tanúi. A bőrünkre freccsentett matéria szívében hihetetlen mélységű dimenziók nyílnak meg, az állati jegyzetek kifejezett melegséget adnak neki, anélkül, hogy az elmenne a Bal à Versailles piszkos-sárga gyönyörűséges birodalmába, majd egyik pillanatról a másikra, az eső és hó áztatta rengetegből egy roppant meleg és biztonságos őszi erdőben találjuk magunkat. Az illat a bőrünkön valami csodálatos karamellszínű fényben tündököl, ámbra ámbra hátán, ami megpihen az enyhén és édeskésen füstös, fekete orosz bőrből készült, néhány száraz dohánylevéllel bélelt avar-kereveten. Páratlan egyensúly és harmónia lesz úrrá viselőjén.
Furcsa így leírva, de a kenyérsütés olfaktorikus élménye is feldereng, egy bögre gőzölgő kávéval kezünkben, a fenyő gyantájától pattogó tűz mellett üldögélve, nagyon finom földes elemekkel fűszerezve. Finom és intim aura vesz körbe minket, Norne setét erdejéből alig egy óra elteltével a L'Air du Desert Marocain oázisába keveredtünk, és ott is maradunk még jó sokáig. A melegben levetett angórapulcsink illata még a bőrünkön párolog, könnyűnek érezzük magunkat, csipet fahéjjal és szerecsendióval kevert, olvadtan gyantás balzsamba süppedve, lebegve, de nem elmerülve benne.

PK Perfumes Red Leather

PK Perfumes Red Leather
2020. március 10.

Paul Kiler Kalifornia félsivatagos területén, egy káprázatos édenkert közepén él és dolgozik, többek között neki köszönhetjük a Pandát és a Rhinocerost is... Hihetetlen művész, aki mély, bonyolult és texturált kompozíciókat alkot, amelyekre könnyen tudunk érzelmileg is rezonálni. A Red Leather lényege a tüzes fűszerek és a hűvös jegyzetek váltakozása, hihetetlen kontrasztok, melyek garantált véráldozattal járnak. Az illat nagyon intenzív, és az összetevők szokatlan párosításán alapul.

MiN New York Dune Road EDP

MiN New York Dune Road EDP
2020. március 10.

Nyári séta a tengerparti fövenyen, nedves fák, tengerparti füvek és algák suttogó zöld, ózondúsan intenzív és lenyűgöző, fotorealisztikusan sós illata ölel körbe. Eldugott, okkersárga, hullámverte tengerparti homokágyon, mezítláb sétálunk és teli tüdővel szívjuk maginkba a frissítően ózondús, sós, levegőt.
A zúzott tengerparti zöld növények és algák sós illata szinte átmossa elménket, minden porcikánkat a tökéletes gondtalanság érzése járja át.
Kivételes szépségű a parfüm további fejlődése, miután a tenger szűnni nem akaró sós illata beleivódott a bőrünkbe, a leszáradás egy fűszeres fás alap felé mozdul el, vetíverrel, pézsmával és az uszadékfák egyedülálló illatával alkotva egy kivételes textúrájú akkordot.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.