KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Hamarosan megújul a KrémMánia! Mindenképp ellenőrizd, hogy a regisztrált e-mail címed helyes-e! Ha nem, frissítsd a profilodban!

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

lazolkov

adatok

20550 pontRegisztráció dátuma: 2016. október 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

20550 pontRegisztráció dátuma: 2016. október 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 138 eladás
  (79 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 60 vétel
  (48 vélemény)
Megnézem

356 VÉLEMÉNY

Miller et Bertaux a Quiet Morning

Miller et Bertaux a Quiet Morning
2024. július 16.

Ez valóban egy csendes, reggeli illat, szelíden energetizáló, mégis pihentető, puha, tiszta és meditatív módon szemlélődő, természetesen könnyed, átlátszóan légies aurájú kompozíció, mely soha nem válik unalmassá, pozitív kisugárzása minden alkalommal megmutat magából valami újat.
Csendes reggeli teázás egy távol-keleti, ködös cédruserdő mélyén megbúvó házikó teraszán, a közeli magashegység felől hűvösebb, száraz, kristálytiszta szellő támad, mely előcsalogatja a ház belsejéből a sáfrányos-kurkumás párolt rizs illatát.
Ahogy a napsugár pászmái hirtelen áttörnek a ködön, illuzórikus narancsvirágillatot szabadítanak fel, trópusi pálmafélék leveleinek buja balzsamjegyeivel keverve, melyet a szantálfa melegít fel.
Hihetetlenül élvezetes átmenetek és mélységek jellemzik az illat szívét, melyben egy meglepően könnyed és légies cédrusos oudra emlékeztető akkord nyílik meg, száraz, fűszeres, mézes-virágos, fás légkört teremtve.
A leszáradás kissé sötétebb, füstösebb hangulatot hoz, de még mindig a tisztaság, a békesség és a nyugalom jellemzi ezt a lenyűgöző, illatos gyöngyszemet.

MiN New York Moon Dust EDP

MiN New York Moon Dust EDP
2024. július 5.

A Moon Dust egy tökéletesen kivitelezett, igazán fantáziadús, csontszáraz ásványi absztrakció, titokzatos és futurisztikusan költői illat.
A Föld gravitációs törvényeit áthágva, döbbenetes, egyben csodálatos kozmikus utazásra invitál bennünket ez a szikrázóan különleges illat, melyet alapvetően egy száraz, mégis hűsítő jellegű, ózondús permetként érzékelünk, melynek kezdete leginkább a marokkövek által csiholt szikra vagy a villámlás utáni levegő illatára emlékeztet.
Visszafogottan fűszeres, szinte fémesen éles, azonban a Hold sötétebbik oldala felé mégis a porosabb tónusok robbanásával indulunk. A hajtóművek felől puskaporszerű füstös illat szivárog, melynek ásványi kvarcossága emlékeztet a forró sivatagra hulló hűvösebb eső villámokkal tarkított aromájára.
Száraz dohánylevelek illata is felbukkan a háttérben – a benzoin csipetnyi gyantás édességével csókolva és a pézsma melengető lágyságával simogatva alkot egy káprázatosan kontrasztos, kozmikus erózióval csiszolt akkordot, megragadva a legfényesebb és legtitokzatosabb éjszakai égitestünk lényegét.

Francesca Bianchi The Mariner's Rhyme

Francesca Bianchi The Mariner's Rhyme
2024. július 1.

rögvest élesen fémes pengék sebzik fel bőrünket, áttetszően friss, viharos tengeri széllökések által hozott illatok ózonbuborékba zárva… mindemögött valami roppant titokzatos mélység ígérete riogatja érzékeinket.
igen indításként letaglóz pár perc erejéig egy tipikus óceánillat, de ami utána jön, az megrengeti a mélytengeri világot, hiszen megkapjuk a számomra eddig leghitelesebb sós aromát, egy egészen megdöbbentő csavarral a mélyében.
az ózon akkord, erőteljes sűrű, vajas írisszel és kesernyés citrusokkal kecsegtetve kifejezetten sós ambergris hatást idéz, egy dermesztően hideg vízalatti sziklabarlangba zárva az aldehidekkel megfagyasztott narancsvirág és a neroli aromaanyagait.
gyöngyözően hideg levendulával átitatott csillogó sókristályokkal kevert verejték csorog le a sziklák faláról a tintás mélységbe ömölve. igen! tintás! (kisjánykám felsikolt mámorában), mindeközben egy pillanatra feldereng az SHL Mortal Skin-jének egy akkordnyi villásnyelvű marása is. és ez még csak a kezdet!
mert közelg valami édesdedség? háttérvaníliás sós tengervízbe dekantált rum mámorító negédessége tán? vagy rumostea? rummal átitatott viharvert uszadékfa? igazi talány mivégre is… vagy csak valami játszi íriszvirágosság selymes szelídsége és nemes púderessége téveszti meg érzékeinket?
egyik pillanatról a másikra a tenger-illatjegyek csupán olfaktórikus háttérré transzformálódnak, hogy kiemeljék az írisz egyre nedvesebb tündöklését, ami nem földes már, nem krémes, hiszen kiszáradt bőrparavánra megfeszítve kárpitozták mutáns gyöktörzsét.
vízre bocsátott, ezüstösen csillogó, jéghideg gyöngyházfényű bőr, szalmamézzel viaszkolt nárciszcsokorral megkoronázva egy baljóslatú Caravaggio-festmény keretébe feszítve. UHHH
Tengeri chypre? Az! Mely magában hordozza egy tengerész esszenciáját? Nem! Illetve nem orroltam még élő matrózt… a művésznő drámai kulturális inspirációitól eltekintve (olvashatók a honlapján), az egész életén át a zord habok közt utazó tengerész + meggyilkolt albatrosz (nem mellesleg az összes matróz kinyiffant a hajón) története azért elég megkapó, a mese mindenesetre elég szürreális, érdemes utána olvasni!

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.