KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

lazolkov

adatok

16195 pontRegisztráció dátuma: 2016. október 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

16195 pontRegisztráció dátuma: 2016. október 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 84 eladás
  (51 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 42 vétel
  (34 vélemény)
Megnézem

295 VÉLEMÉNY

A13 Out In The Open

A13 Out In The Open
2022. január 19.

Fehérvirágos-fűszeres-cseresznyés csokoládé bódulat, elképzelhetetlenül sűrű koncentrációban prezentálva.
Sáfrányos jázminrobbanást követően olyan érzés, mintha egy ropogós gardénia szirmokkal meghintett meggylikőrrel töltött csokoládé bonbonba haraptunk volna.
Kontasztok döbbenetes játékának lehetünk tanúi, száraz/párásan csatakos, sötét/világos árnyalatok lüktetése váltja egymást, illatos cunamiként uralva környezetünket.
Addiktív, kompromisszimuktól mentes kompozíció. Szinte kényszeresen szippantjuk folyamatosan bőrfelületünket, nem akarjuk elhinni, hogy létezhet egy ilyen olfaktorikus gyilkos, melyben a sötétre aszalt bogyósgyümölcsök így tudnak harmonizálni a mézzel csutakolt füstösen kátrányos állati bőrökkel, pudingos vaníliába mártva.

Zoologist Koala EDP

Zoologist Koala EDP
2021. december 20.

Spyros Drosopoulos egy mentolizált mézmátrixba helyezi a bársonyosan hamvaszöld levelű, ózondús illatú eukaliptuszlevelek élénkítő aromaanyagait, amit a mimózavirág illuzórikus illata édesít.
Az eukaliptusz citrusosan napfényes aspektusa jellemzi a kezdőakkordot, amely ölelő zöld bársonyköpenyként ad friss hátteret a nyitánynak.
Az élénkítő zölden suhogó eukaliptuszlevelek rezgésének hátterében könnyed és röpke citrusmézes felmelegedést hoznak az ausztrál nyár eleji szelek.
Az enyhén tömjénes fekete tea aromacseppjeit fahéj, szegfűszeg és csipetnyi bors fűszerezi, amihez a geránium ad rózsás tapintást.
Az ausztrál erdő szívének mélyén meleg és balzsamos illatok osonnak a rózsaszirmokkal kevert feketetea-levelekből és fűszerekből szőtt takaró felett, szirénhangú tündérekként az erdő mélyére csábítanak, hogy elvezessenek az ölelkező vetiveres ámbrához és a vaníliás tölgymohához.
Balzsamosan krémes szantálfa-álom, pézsmával megdelejezve, melynek hátterében napsütötte szénakazlak délibábja édes vaníliabuborékokon tükröződik vissza.

Adi Ale Van Parfum .U.M.B.R.E. Extrait De Parfum

Adi Ale Van Parfum .U.M.B.R.E. Extrait De Parfum
2021. november 19.

Igazi baristáknak, fanatikus kávérajongóknak, akiknek hangulatát nem az befolyásolja, milyen fényesen süt reggel a nap, hanem az első korty zamatos kávé, amint keserédesen végigfolyik a torkukon.
Testesen sűrű, keserű csokoládés kávé aromájával indít a legújabb Jimmy Bodin (Jousset Parfums) kézműves/niche kompozíció, mely egy kifürkészhetetlenül misztikus alkotás.
A terrakottán csillogó kora reggeli napfény melegsége hatja át és emeli magasra ezt a Qahua Bungákon is túlmutatóan sima, burkolózóan ölelő, odorikus kávés parfümkülönlegességet.
Összetett, többdimenziós, aromatikus kaftánként körbeölelő hiánypótló remekmű: keserű pörkölt kávé, gyanták, dohány, fűszerek, virágok és krémesen hömpölygő mirha könnyű, mondhatni friss és szinte virágosan lágy keveréke, mely úgy járja körül viselőjét, mintha sivatagi szellőfuvallatok cirógatnák.
A fejillat első pár másodpercében száraz zöld növényi por száll fel a frissen pörkölt kávé felhőjében, mely a feketekávé legizgalmasabb oldalát emeli ki.
Kesernyés, enyhén füstös, de az aromás zöld növényeknek köszönhetően mégsem válik gourmand jellegűvé, inkább a kávébab szerves, növényi oldalát hangsúlyozza ki.
Ebbe a gyönyörű, dohánylevelekbe csomagolt kompozícióba szinte azonnal egy gyantás melegség költözik, mely balzsamos melange-ként egy ősi varázsdoboz eresztékein szivárog elő.
„Őmirhasága” a virágos oldalát megmutatva, mágikus akrobataként a gőzölgő feketekávé aromáit kissé háttérbe szorítja, édes, gyümölcsösen egzotikus sugárzást adva a leszáradásnak, melyben a davana kacér olaja játszik testünk bőrkémiájával, szinte minden alkalommal más és más módon lüktető illatot létrehozva.
A davana olaját egy Indiában elterjedt növény virágaiból, leveleiből és szárából nyerik ki gőzdesztillációval. Bár nagyon adaptív, mégis joggal nevezhetjük kacérnak, hiszen amint bőrünkkel érintkezik, minden megváltozik.
Reakcióba lépve testünk sajátos kémiájával megváltozik az aromája, és létrejön egy egyedi illat, mely enyhítő, nyugtató, felemelő, sőt, kiegyensúlyozó hatásáról is ismert.
Mint egy különleges fűszeres méz, melynek krémességében visszafogottan lágy animális tónusok is felfedezhetők, háttérben a puha nagarmotha mormogásával.
Érzékenyen ízletes és lélekmelegítő, lüktetően ínyenc kompozíció, egy zseni fantasztikus alkotása, mely tökéletesen leírja az élet apró, de fontos rituáléját, a kávézás örömeit.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.