Leander

adatok

9405 pont

Regisztráció dátuma: 2016. június 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 35-44

9405 pont

Regisztráció dátuma: 2016. június 3.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 35-44

678 VÉLEMÉNY

Helia-D Cell Concept Ránckisimító Szérum

Helia-D Cell Concept Ránckisimító Szérum
2023. május 27.
(!)

Tesztelésre kaptam és alapvetően rendben van, de "hűha" hatást nem tapasztaltam, nem irritál, kicsit hidratál. Összességében eléggé átlagos, változást nem vettem észre használata mellett a bőrömön, se pozitív, se negatív irányba. Könnyű használni, illata sem tolakodó. Tényleg alapvetően rendben van, csak kicsit 12 - egy tucat érzésem van vele kapcsolatban. Vannak a Hélia-D-nek is ennél jobb eredményt hozó széruma.

Madara Bőröregedésgátló Napozó Arckrém Növényi Őssejtekkel SPF50

Madara Bőröregedésgátló Napozó Arckrém Növényi Őssejtekkel SPF50
2023. május 21.

IMÁDOM!!!! Tökéletes, fantasztikus, végre nem kell tovább keresnem a számomra megfelelő BB krémet. Persze nem bántam volna, ha egy olcsóbb termékben találom meg, de drágábbakat is próbáltam amik kevésbé váltak be szóval az árára se lehet igazán panasz, semmiképp nem csillagászati. Bár elvileg ez egy fényvédő, de én igazából BB krémként használom, gyönyörűen kiegyenlíti a bőröm színét pont tökéletesen természetes a hatás. Számomra az 50 SPF csak egy plusz, de alapvetően ezt az enyhe bőrtónusjavító hatását imádom. Minden nap ezt használom, hétköznap rendesen sminkelek rá, de az alapozót kihagyom, futáshoz meg csak felkenem és a tűző napon futott félmaraton közben is teljes biztonságban tudhatom az arcomat, soha semmi pirosság nem jelentkezett. Elsőre kicsit ijesztően sűrű volt az állaga, de gyorsan meg lehet szokni és rá lehet érezni, hogy hogyan érdemes eloszlatni és mennyit kell belőle használni a tökéletes végeredményhez. Jól működik a többi szérumommal, krémeimmel, púderemmel. És bár említettem, hogy lehetne olcsóbb, de igazából nem vészes az ára azt is figyelembe véve, hogy rettentő sokáig elég, napi használat mellett is, mert tényleg csak nagyon kevés kell belőle.

Clarins My Clarins Re-Boost Frissítő Hidratáló Nappali Arckrém

Clarins My Clarins Re-Boost Frissítő Hidratáló Nappali Arckrém
2023. május 21.

Gondban voltam ennek a krémnek az értékelésével, mert alapvetően a bőröm imádta. Nagyon jó érzés volt felvinni, gyorsan beszívódott, alaposan frissített és hidratált, pont tökéletes volt a kissé vegyes arcbőrömnek. Viszont lehetetlen rá sminkelni, kukacokban jön le, borzalmasan interaktál kb. bármilyen más termékkel, szérummal, fényvédővel, alapozóval, stb. Szóval kizárólag magában 5 csillagos lenne, de ennyiért azért elvárnám, hogy sminkelni is lehessen rá.