lia0000
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 18-24 |
121 VÉLEMÉNY
Elyn's Lab Game Changer Arclemosó- és Sminklemosó Olaj Bőrnyugtató Bisabolollal és Bőrvédő Lipiddel
2023. április 30.Nagyon szerettem volna egy olajos sminklemosót magamnak és bár félve, de megvettem ezt a terméket a gél állagú lemosóval együtt. Tág pórusú, kombinált bőröm van de szerencsére a benne található olajok nem tömítik el a pórusaimat. Mindig száraz bőrre, száraz tenyérre szoktam felvinni és hagyom hatni legalább 30 mp-ig. Szuperül leszedi a sminket és nem csípi a szemem. Nagyon könnyű lemosni, nem hagy maga után olajos érzetet:) 10/1000
NYX Professional Makeup Butter Gloss Ajakfény
2023. április 12.Nagyon kellemes viselet, mikor használom akkor olyan érzésem van, hogy egy minőségi, high-end szájfénnyel kenem a szám. Tartós is és szép árnyalatokban lehet kapni. Illatát is szeretem. Megtévesztő a pici kiszerelés, sokáig elég nekem. Önmagában is szép fedése van, de más termékekkel kombinálva is feldobja a sminket!:) Biztos fogok még venni.
Elyn's Lab Must-Have Extra Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Gél Lipidekkel és Panthenollal
Nagyon szeretem, az olajos párjával szoktam használni. Az egyik legjobb pozitívuma, hogy egyáltalán nem csípi a szemem és lehet egy minimálisan szárít de én ezt csak közvetlen használat után érzem és ezt be tudom a “tiszta bőr” érzésnek, hisz minden olajmaradványt letisztítok vele. Használata után mindig hidratálok, egy flakon viszonylag sokáig elég. Újravevős:)