lilaszilva

adatok

3875 pont

Regisztráció dátuma: 2012. május 14.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: -
Korcsoport: 25-34

3875 pont

Regisztráció dátuma: 2012. május 14.
Bőrtípus: Normál

241 VÉLEMÉNY

Maybelline Lash Sensational Sky High Szempillaspirál

Maybelline Lash Sensational Sky High Szempillaspirál
2023. szeptember 28.

Barna színben vettem meg. Először nem voltam elájulva tőle, mert konkrétan semmit nem csinált a pilláimmal. Majd adtam neki egy-két újabb esélyt és amint kicsit öregedett a festék, határozottan jobb lett a hatás. Mostanra szépen elválasztott és kifejezetten hosszú szempillát tudok vele festeni! Mondhatni nagyon tetszik vagyis tetszene, ha a lemosása nem lenne ilyen nehéz. Próbáltam olajos, kétfázisú, micellás és habzó lemosóval is, de valahogy ott marad a festék és mindig érzek egy megkeményedett réteget.. A hajlékony keféjét is nehezen szoktam meg, szóval összegezve ez a spirál nálam csak 3 csillagot ér.

Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour

Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour
2023. június 5.

Elöljáróban annyit, hogy nemrég rátaláltam a Bobbi Brown ikonikus shadow stick-jeire és a fellángolásom odáig vitt, hogy a sok jó vélemény miatt mindenképpen ki akartam próbálni ezt a terméket is. Itt, krémmánián vettem egy Au Naturel árnyalatot belőle és már jó párszor használtam, így össze tudom hasonlítani a BB hasonló sminkjével, illetve magában is tudok véleményt alkotni róla.
Az elvárásaim elég magasak voltak, amikből sajnos nem mindent váltott be.
Ez a szín a kézfejemen nagyon hasonlít a BB Nude Beach-ére, a szemhéjon viszont hatalmas a különbség. A Laura Mercier stick kevésbé pigmentált és krémesebb állagú. De amúgy nagyon kellemes, natúr árnyalat és szépen illik a színeimhez. A száradási ideje hosszabb, de ezzel nem is lenne baj, viszont ebből kifolyólag kevésbé tartós és a nap végére bizony rajtam csíkozódik. Biztosan sok a fehér pigment benne, mert kb 5-6 óra után egész világos csíkok gyűlnek össze a redőkben. :/ Emellett az is meglepett, hogy nem teljesen matt. Van benne egy leheletnyi pici szaténos csillámosság, ami felkenve annyira nem látványos, de engem valahogy mégis zavar, mert lehet, hogy rosszul , de matt színre számítottam.
Összességében egyáltalán nem rossz termék de nem nyűgözött le, és biztosan nem fogom más árnyalatban kipróbálni. Emellett örülök, hogy a piactéren alacsonyabb áron jutottam hozzá. :)

Escada Rockin' Rio for Women

Escada Rockin' Rio for Women
2023. április 27.

Micsoda emlékeket hoz vissza ez az illat!... Már csak a parfüm képére ránézve jobb lesz a kedvem. Tini koromban elfújtam egy üveggel de ez az a fajta parfüm volt, amire szerintem életem végéig emlékezni fogok. Édes, gyümölcsös, egzotikus! Hatalmas kedvenc, imádtam! ;)