lilaszilva
16 ELADÓ KRÉM
241 VÉLEMÉNY
Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour
2023. június 5.
Elöljáróban annyit, hogy nemrég rátaláltam a Bobbi Brown ikonikus shadow stick-jeire és a fellángolásom odáig vitt, hogy a sok jó vélemény miatt mindenképpen ki akartam próbálni ezt a terméket is. Itt, krémmánián vettem egy Au Naturel árnyalatot belőle és már jó párszor használtam, így össze tudom hasonlítani a BB hasonló sminkjével, illetve magában is tudok véleményt alkotni róla.
Az elvárásaim elég magasak voltak, amikből sajnos nem mindent váltott be.
Ez a szín a kézfejemen nagyon hasonlít a BB Nude Beach-ére, a szemhéjon viszont hatalmas a különbség. A Laura Mercier stick kevésbé pigmentált és krémesebb állagú. De amúgy nagyon kellemes, natúr árnyalat és szépen illik a színeimhez. A száradási ideje hosszabb, de ezzel nem is lenne baj, viszont ebből kifolyólag kevésbé tartós és a nap végére bizony rajtam csíkozódik. Biztosan sok a fehér pigment benne, mert kb 5-6 óra után egész világos csíkok gyűlnek össze a redőkben. :/ Emellett az is meglepett, hogy nem teljesen matt. Van benne egy leheletnyi pici szaténos csillámosság, ami felkenve annyira nem látványos, de engem valahogy mégis zavar, mert lehet, hogy rosszul , de matt színre számítottam.
Összességében egyáltalán nem rossz termék de nem nyűgözött le, és biztosan nem fogom más árnyalatban kipróbálni. Emellett örülök, hogy a piactéren alacsonyabb áron jutottam hozzá. :)
Micsoda emlékeket hoz vissza ez az illat!... Már csak a parfüm képére ránézve jobb lesz a kedvem. Tini koromban elfújtam egy üveggel de ez az a fajta parfüm volt, amire szerintem életem végéig emlékezni fogok. Édes, gyümölcsös, egzotikus! Hatalmas kedvenc, imádtam! ;)
Maybelline Lash Sensational Sky High Szempillaspirál
Barna színben vettem meg. Először nem voltam elájulva tőle, mert konkrétan semmit nem csinált a pilláimmal. Majd adtam neki egy-két újabb esélyt és amint kicsit öregedett a festék, határozottan jobb lett a hatás. Mostanra szépen elválasztott és kifejezetten hosszú szempillát tudok vele festeni! Mondhatni nagyon tetszik vagyis tetszene, ha a lemosása nem lenne ilyen nehéz. Próbáltam olajos, kétfázisú, micellás és habzó lemosóval is, de valahogy ott marad a festék és mindig érzek egy megkeményedett réteget.. A hajlékony keféjét is nehezen szoktam meg, szóval összegezve ez a spirál nálam csak 3 csillagot ér.