Lina1105
Megnézem |
119 VÉLEMÉNY
Avon Nutra Effects Matte Habzó Arctisztító
2021. március 23.
Tuti cucc! Esténként ezzel mosom le a napi koszt és a sminkem maradványait. Tökéletesen tisztít, kiadós, az illata is kellemes. Nekem nagyon tetszik, hogy hab állagú a termék. Pár hete használom, és azóta egy darab komolyabb pattanásom nem volt, a kritikus helyeken sem. Ha elfogy, mindenképp újra fogom venni.
Update: fél év után is van még belőle, napi 1 (néha 2) használat mellett. A bőröm még mindig szereti. Ennél egyszerűbb és jobb arctisztítót nem találtam. Akciós áron szinte ajándék.
Szeretem. Kellemes illatú, jó állagú termék. A pumpás adagoló szintén plusz pont. Nem ígér sokat, de azt betartja. A sokadik flakonnal használom, és biztosan venni fogok még.
Avon Unlimited Instant Lift Szempillaspirál
Próbáltam szeretni, de nem megy. Felvitelnél a keféje irgalmatlanul sok festéket vesz fel. Ha nem törlöm le a 90%-át egy zsepibe, menthetetlenül összetapasztja a pilláim. Maga a kefe nem lenne egyébként rossz, ívelt és a különböző méretű sörtékkel jól lehet dolgozni. Ha egyszer túljutunk a festék túltengésen, szép pillákat csinál, viszont 24 órát rajtam biztosan nem bír, durván fél nap után elkezd peregni.